Kansainvälinen pelitapahtuma Vaasa Game Days 22.-23.11.

Julkaistu 2017-11-15 14:37:32 EET.

VGD_2017_logo_23012017_600.png

 

Vaasa Game Days (VGD) järjestetään

Aika: keskiviikkona ja torstaina 22.-23.11. klo 12-19
Paikka: Vaasan yliopisto, Fabriikki-rakennus, 1. kerros  

VGD on digitaalisiin ja analogisiin peleihin sekä pelialalla toimiviin yrityksiin keskittyvä kansainvälinen tapahtuma. VGD:ssa alan toimijoihin, niiden peliuutuuksiin ja muihin alaan liittyviin asioihin pääsee tutustumaan henkilökohtaisesti. Tapahtumalla tuodaan myös esille Vaasan yliopiston pelialan koulutusohjelmaa.

Tapahtumassa on pelattavissa konsoli- ja tietokonepelit sekä laitteet eri vuosikymmeniltä vanhoista klassikoista tuoreisiin uutuuksiin. Lisäksi esillä on arcade-kabinetteja, flippereitä, lautapelejä ja sarjakuvia. Kaikki laitteet ovat pelattavissa ilmaiseksi.

Tapahtumassa yritykset esittäytyvät ständeillään esimerkiksi peliuutuuksien tai muiden tuotteiden kautta. Tarjolla on myös erilaisia peliturnauksia, asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä muita alaan liittyviä mielenkiintoisia ohjelmanumeroita.

Osallistuvat yritykset ja organisaatiot sekä yhteistyökumppanit:

Astalo, Beijing Fortune High, Biorex, Burger King, Cinema Bowling, Discshop, ED energiajuoma, Elisa, EmberSparkz, Etelä-Pohjanmaan Flipperi Klubi, Future Film, GamePhase, Gigantti, Grove Comp, Haribo, Juvenes, Kajak Games, KAMK, Lautapelit.fi, Levón-instituutti, Multitronic, Musta Ritari, Parta Games, Pelimies, Pelit-lehti, Pohjalainen, Retropelikerho Pelikasetti, Sensornet Game Studios, Sepeli, Sotakone, Still Running, Urbanlan, Vaasan kaupunginkirjasto, Vaasan lautapeliseura, Vaasan Sähkö, Wasa Wargames Club, Vaasan yliopiston viestintätieteiden oppiaine, VASEK, Vesc, West Coast Startup ja Xbox.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa pelaamaan, pitämään hauskaa ja tutustumaan monimuotoiseen pelialaan.

Lisätietoja:

www.vaasagamedays.fi
Facebook -sivut: www.facebook.com/vaasagamedays
Facebook-tapahtuma: www.facebook.com/events/2068231243413430/
Tapahtumalehti: www.vaasagamedays.fi/pages/comic.php?cid=10  

Takaisin