Kansainvälinen pelialan tapahtuma yliopistolla 8.-9.12.

Julkaistu 2015-12-03 13:50:00 EET.

Retropelikerho Pelikasetti, Vaasan Energiainstituutti (VEI) ja West Coast Startup -kasvuyrittäjyyshautomo järjestävät yhdessä Vaasan yliopiston viestintätieteiden oppiaineen kanssa Vaasa Game Days -tapahtuman

Aika: tiistaina ja keskiviikkona 8.-9.12.2015
Paikka: Vaasan yliopisto, Fabriikki-rakennus

Vaasa Game Days on digitaalisiin ja analogisiin peleihin sekä pelialalla toimiviin yrityksiin keskittyvä kansainvälinen tapahtuma. Se on pelialan yritysten ja siitä kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka, jossa alan toimijoihin, niiden peliuutuuksiin ja muihin alaan liittyviin asioihin pääsee tutustumaan henkilökohtaisesti. Mukana tapahtumassa ovat mm. Microsoft, Nintendo ja Pelit-lehti.

Tarjolla on myös erilaisia peliturnauksia, asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä muita alaan liittyviä mielenkiintoisia ohjelmanumeroita. Puheenvuorot käsittelevät digitaalisten pelien menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta.

Tapahtumassa ovat esillä konsoli- ja tietokonepelit sekä laitteet eri vuosikymmeniltä vanhoista klassikoista tuoreisiin uutuuksiin. Lisäksi paikalla on videopeliautomaatteja, sarjakuvia, lautapelejä ja kaikkea muuta pelaamiseen liittyvää.

Tapahtuman pääyhteistyökumppani on sanomalehti Pohjalainen.

Lisätietoja:
- Teemu Närvä, puh. 0400 817 006, teemu.narva@vei.fi
- Olli Raatikainen, puh. 029 449 8404, olli.raatikainen@uva.fi
- Tapahtuman internet-sivut: www.thunderbolt.fi

Takaisin