Jukka Poika kietoi torin silkkiseen syleilyyn

Julkaistu 2016-09-08 10:26:04 EEST.

Opiskelijakaupunki Vaasa oli VAMKin lukuvuoden avajaisissa sopivasti kaikkea sitä, mitä siltä odotetaankin: taivaalla möllötti iloinen aurinko, jota komppasivat raikkaat tuulenpuuskat.

Tilaisuuden aluksi lavan otti haltuun Radio Luxin Sebastian Da Costa, joka viritteli avajaisyleisöä tunnelmaan. Rehtori Tauno Kekäleen, kaupunginjohtaja Tomas Häyryn ja opiskelijakunnan juhlapuheiden jälkeen lavalle astui iltapäivän päätähti, Jukka Poika. Hyväntuulinen artisti sai yleisönsä hymyilemään ja keinumaan letkeiden sävelien tahtiin.

www_monajahanna.jpg

Tamperelaisen Mona Toikan ja Harjavallasta muuttaneen Hanna Toivosen ensimmäiset opiskelupäivät ovat olleet rentoja. Mukavat opiskelukaverit ja avuliaat tutorit keräsivät kiitosta.

www_sähköpojat.jpg

Vaasan energiakeskittymä oli hyvä syy hakea opiskelemaan sähkötekniikkaa VAMKiin, kertoivat Henrik Vuorenmaa, Mikko Lintala ja Lauri Paananen.

www_tutorit.jpg

Fiina Mäki-Leppilampi, Sofia Jokiniemi ja Elli Mäki-Leppilampi kehuivat sopivan kokoisen kaupungin tunnelmaa: opiskelijat ovat Vaasassa kuin yhtä suurta perhettä.

www_Tauno.jpg

Tauno Kekäle muistutti puheessaan, että 12 000 opiskelijan Palosaaren kampus on Suomen suurimpia.

www_TomasHayry.jpg

Kaupunginjohtaja Tomas Häyry toivotti uudet opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi aurinkoiseen opiskelijakaupunkiin.

www_Jukkapoika.jpg

Lempeä Jukka Poika nautti ensimmäisestä keikastaan Vaasan torilla.

www_VAMOK.jpg

Opiskelijakunta VAMOKin tanssimuuvit olivat iltapäivän letkeimpiä.

Teksti: Eliina Salmela
Kuvat: Eliina Salmela, Markku Kuusinen, Satu Aaltonen

Takaisin