Innovatiivista ajattelua BusinessChance liikeideakilpailussa

Julkaistu 2012-04-26 15:28:07 EEST.

 

BusinessFactory IdeaLab järjesti tänä vuonna jo neljättä kertaa BusinessChance Liikeideakilpailun Vaasan Korkeakoulukonsortion yhteisenä kilpailuna. Kilpailun organisoinnista vastasi BusinessFactory IdeaLab (www.businessfactory.fi). Kilpailu kohdistettiin Hankenin, Vaasan Yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Korkeakoulut ovat allekirjoittaneet keskenään ”Korkeakoulujen yhteiset innovaatiopalvelut” – sopimuksen.

Kilpailun arviointiryhmä koostui liike-elämän, liike-elämän tukiorganisaatioiden ja paikallisten yrityskummien edustajista.  Arviointitilaisuudessa kilpailijat saivat arvokasta palautetta liikeideoidensa kehittämiseksi.
Kilpailun palkintorahasponsoreina toimivat Keksintösäätiö, Vaasanseudun Kehitys Oy Vasek, Mervento Oy ja VNT-Management Oy.

Kilpailun (BusinessChanceSäännöt)alkuperäiset kilpailukategoriat olivat Energia ja avoin, mutta voimakkaasta markkinoinnista huolimatta kilpailuun oli viimeiseen rekisteröintipäivään mennessä ilmoittautunut vain 14 tiimiä, näin ollen kaikki tiimit osallistuivat vain Finaaliin, eikä kilpailukategoriajakoa lopulta ollut.

Kaikille avoin Palkintojenjakotilaisuus järjestetään Perjantaina 4.5. klo 9.00-10.30 Vaasan ammattikorkeakoulun WB106 auditoriossa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tilaan on opastus Wolffintie 30 pääsisäänkäynnistä. Tervetuloa!

Arviointiryhmän päätös:

1.palkinto 600€ (+ 400€ kehittämisrahaa BusinessFactoryssa)
Vaasan YliopistoTiimi Jaakko Nieminen, Toni Savolainen, Jami Pasanen, Hanne Salomaa, Hannu Muje ja Tiina Kaarniemi liikeidealla ”Elintarvikekauppa internetissä”.

2.palkinto 400€ (+ 200€ kehittämisrahaa BusinessFactoryssa)
Vaasan YliopistoTiimi Jussi Järvenpää liikeidealla ”Pikamajoituspalvelu”.

3.palkinto  200€ (+ 200€ kehittämisrahaa BusinessFactoryssa)
Vaasan ammattikorkeakouluTiimi Henri Aaltonen, Ilkka Kittilä, Turkka Rantanen ja Stefan Jungar
liikeidealla ”Erikoisdrinkki”.

Lisätietoa:
Timo Malin, BusinessFactory koordinaattori, timo.malin@puv.fi , 0400-113950

Teksti:Timo Malin

Takaisin