Ideoi nimi sosiaali- ja terveysalan kiinteistölle Palosaaren kampuksella!

Julkaistu 2016-01-26 09:59:12 EET.

VAMKin ja Novian sosiaali- ja terveysalan koulutukset muuttavat uuteen osoitteeseen Wolffintie 27-31 Palosaaren kampukselle vuoden 2017 aikana.

Nyt uusi kiinteistö tarvitsee uuden nimen, joka on mielellään toimiva niin ruotsin, suomen kuin englannin kielellä ja kuvastaa yhteistyön dynaamisuutta.

www_Torinäkymä-logolla.jpg

Kuka voi osallistua nimikilpailuun?

VAMKin ja Novian henkilöstö ja opiskelijat.

Minne lähetän nimiehdotukseni?

Sähköpostitse viimeistään 1.3.2016 osoitteeseen jannika.bertlin@novia.fi

Kuka istuu raadissa?

VAMK: rehtori Tauno Kekäle, johtaja Raimo Koivisto, koulutuspäälliköt Regina Nurmi ja Ulla Isosaari, hallintojohtaja Leena Vilkuna, tiedotus- ja markkinointipäällikkö Tarja Gromov.

Novia: rehtori Örjan Andersson, yksikönjohtaja Åsa Nyberg-Sundqvist, lehtori Eva Matintupa, viestintäpäällikkö Jenny Svartsjö, hallintojohtaja Kjell Heir.

Palkinto

VAMKin ja Novian yhteisötuotteista koottu paketti.

www_Kampuspiha-logolla.jpg

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK ja Yrkeshögskolan Novia kehittävät yhteistyössä sosiaali- ja terveysalan koulutusta ja soveltavaa tutkimusta ”Medibothnia” –projektin sisällä. Yhteistyö tulee tarjoamaan opiskelijoille ajanmukaiset tilat sekä yhteistä opetusta ja opettajien vaihtoa suomen- ja ruotsinkielisten koulutusten kesken. Yhteistyö vahvistaa merkittävästi opiskelijoiden kilpailukykyä Vaasan alueen kaksikielisissä työympäristöissä. Lisää tietoa projektista: www.medibothnia.fi

Takaisin