Hyviä tyyppejä haetaan VAMKin markkinointitutor-tiimiin!

Julkaistu 2016-09-16 15:06:14 EEST.

VAMKin opiskelijat ovat erittäin tärkeitä mainelähettiläitä koulumme näkyvyydessä. VAMKin viestintätiimi hakee uuteen markkinointitutor-tiimiin lisää hyviä tyyppejä, jotka tulevat viemään viestiämme eteenpäin lukioissa, ammattiopistoissa ja erilaisissa messutapahtumissa.
 
Työstä maksetaan rahallista korvausta. Vaihtoehtoisesti opiskelua on myös mahdollista edistää 1-2 op:n verran. Lopuksi saat työtodistuksen, jolla on merkitystä CV:ssäsi: markkinointi-tutoroinnissa yhdistyvät monet työnantajien arvostamat ominaisuudet, kuten aktiivisuus, halu ja kyky olla esillä uusissa tilanteissa sekä edustaa omaa asiaa luontevasti.

Esiintymisvalmennusta 21.9.

Järjestämme esiintymisvalmennuksen, jonka päätteeksi voit arvioida halukkuutesi liittyä markkinointitutor-tiimiin. Koulutukseen voivat osallistua uudet tai jo aiemmin tutoreina toimineet opiskelijat.

Aika: keskiviikko 21.9. klo 16.15-19.00
Paikka: B1022

Kouluttajanamme on energinen Johanna Björkell, joka takuuvarmasti saa sinut heittäytymään ja löytämään itsestäsi esiintymisvarmuutta. Ketään ei nolata eikä pakoteta, vaan yhdessä teemme hauskan ja rennon tilaisuuden.
 
Tarjolla on suolaista purtavaa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 20.9. osoitteessa
https://e-lomake.puv.fi/elomake/lomakkeet/6164/lomake.html

Esiintymisvalmennuksen jälkeen markkinointitutor-tiimiin ilmoittautuneille järjestetään syksyn aikana koulutustilaisuus, jossa perehdytään tarkemmin toimintaan, käytännön asioihin ja tulossa oleviin tapahtumiin.
 
Lisätietoja:

VAMK tiedotus- ja markkinointipäällikkö Tarja.Gromov@vamk.fi, p. 040 520 3526
VAMOK tutorvastaava Hoa.Nguyen@vamok.fi, p. 046 619 0834


Takaisin