Hyppää ilmaiseen bussiin perjantaina!

Julkaistu 2017-09-18 08:14:33 EEST.

Kaikki pääsevät matkustamaan Vaasassa ilmaiseksi bussilla perjantaina 22.9.2017, jolloin vietetään kansainvälistä autotonta päivää. Kampukselle voi tulla kampuslinjalla 14, joka kulkee torin, Vöyrinkaupungin ja Vetokannaksen kautta Palosaaren kampukselle kolme kertaa tunnissa klo 20.00 asti. Kampukselle pääsee myös linjoilla 1, 2, 3 ja 15 sekä aamuisin erikoisvuorolla E1.

- Nyt viimeistään kaikilla on hyvä tilaisuus kokeilla biokaasubusseja, hyödyntää sähköistä reittiopasta sekä tutustua uudistettuihin reitteihimme, kannustaa joukkoliikennesuunnittelija Lotta Rautio Vaasan kaupungin kuntatekniikasta.

Biokaasubussit ja joukkoliikenteen hyödyntäminen auttavat liikennepäästöjen vähentämisessä ja tukevat Vaasan tavoitetta hiilineutraalista kaupungista vuoteen 2035 mennessä.

Bussiaikataulut kännykkääsi

Vaasan kaupungilla on käytössä karttapohjainen joukkoliikenteen reittiopas https://reittiopas.vaasa.fi, joka toimii selainpohjaisena sekä mobiilisti että tietokoneella. Opas näyttää aikataulut, reitit sekä bussit reaaliajassa.

Aikataulut löytyvät myös joko Vaasan paikallisliikenteen verkkosivuilta tai osoitteesta www.vaasa.fi/bussit

Takaisin