Haemme Vaasan ammattikorkeakouluun kahta TKI-harjoittelijaa

Julkaistu 2021-03-01 12:44:49 EET.

Tunnetko paloa tutkimus, -kehitys- ja innovaatiotoimintaan ja pidät verkostoitumisesta?

Tarjoamme VAMKin opiskelijoille kahta 3 kk:n palkallista harjoittelujaksoa osana VAMKin TKI-tiimiä. Harjoittelujakson aikana perehdyt kattavasti TKI-toimintaan ja osallistut VAMKin TKI-toiminnan kehittämiseen. Työtehtäviisi kuuluu assistenttitason tehtäviä liittyen TKI-toiminnan kokonaisuuteen, esimerkiksi erilaisten kyselyjen ja selvitysten tekemistä. Erityisenä vastuualueenasi on kehittää opiskelijoiden kytkemistä mukaan VAMKin TKI -toimintaan. Tehtävät muokkautuvat toiminnan kehittyessä osaamisesi mukaan. Harjoittelijan tehtävässä saat vastuuta, opit paljon projektitoiminnasta, tutustut alueeseen ja sen vahvuuksiin   ja pääset luomaan laajoja verkostoja

Toivomme että olet loppuvaiheen opiskelija. Opiskelualaasi tärkeämpää on palo kehittämis- ja innovaatiotoimintaan. Edellytämme TKI-harjoittelijoilta oma-aloitteista työotetta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, digitaalista osaamista (webropol, Teams, Zoom, Office -ohjelmistot erityisesti Excel), ja analysointikykyä. Lisäksi viihdyt verkostoissa ja pystyt hahmottamaan asioita nopeasti. Omaat erinomaiset suulliset ja kirjalliset taidot suomen ja englannin kielistä, mutta myös ruotsin kielen taito on eduksi.

Harjoittelujaksojen toivotut ajankohdat ovat 15.3.2021-15.6.2021 tai 15.8.2021-15.11.2021, mutta tarkasta ajankohdasta voidaan neuvotella tarvittaessa. Ilmoita hakemuksessasi haetko kevään vai syksyn harjoittelujaksolle.

Olet päätoimisessa työsuhteessa Vaasan ammattikorkeakouluun harjoittelujakson ajan.
Harjoittelijalle maksetaan palkkaa 10€/h ja työaikasi on maksimissaan 36,25 h viikossa.
Harjoittelun ohjaajana toimii VAMKin TKI-päällikkö Marja-Riitta Vest.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 14.3.2021. Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Haastattelut toteutetaan Teamsin välityksellä viikon 11 aikana.

Lisätiedot:

Marja-Riitta Vest, TKI-päällikkö
marja-riitta.vest@vamk.fi

Takaisin