Haemme sometoimittajaa!

Julkaistu 2014-03-14 14:58:26 EET.

Tehtävän kuvaus:

Sometoimittajana tuotat sisältöä VAMKin sosiaalisen median kanaviin: Youtubeen, Facebookiin, Pinterestiin ja Instagramiin. Tehtävänäsi on kertoa opiskelijan arjesta videoin tai kuvin ja toimittaa kuvaamasi materiaali VAMKin tiedotus- ja markkinointitiimin käyttöön.

Uskallat laittaa likoon itsesi (ja mahdollisesti myös ystäväsi :)). Sinulla on silmää mielenkiintoisille yksityiskohdille ja kyky huomioida tallentamisen arvoisia hetkiä. Tarpeen mukaan osaat myös raportoida videon tapahtumista tai niissä esiintyvistä henkilöistä sanallisesti.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuvauksesta, mutta sitäkin enemmän intoa kertoa opiskelijaelämästäsi. Mahdollisia teemoja voivat olla esimerkiksi opiskelijaruokailu, kahvitauot, oppitunnit, tiimityöskentely, liikuntavuorot, vapaa-ajan riennot, opiskelijakämppäsi… Kaikki pienet ja suuret hetket, jotka opiskelijan arkeen kuuluvat ja jotka saattaisivat kiinnostaa omia opintojaan suunnittelevia nuoria.

Mitä me saamme:

Sometoimittajana sinun tulisi toimittaa materiaalia seuraavasti:

- Videoita tai valokuvia
- Tekstiä: Tiivistä, vapaamuotoista tekstiä videoiden/valokuvien asioista, tapahtumista, henkilöistä. Tekstin ei tarvitse olla ”valmista” tekstiä, vaan sitä voidaan muokata tiedotus- ja markkinointiosaston toimesta.

Mitä sinä saat:

Sometoimittajana saat jokaisesta VAMKin some-kanavissa julkaistusta videosta 20 euron ja valokuvasta 10 euron lahjakortin. Lisäksi saat arvokasta kokemusta materiaalin tuottamisesta sosiaaliseen mediaan sekä toimimisesta Vaasan ammattikorkeakoulun markkinointi- ja viestintätehtävissä.

Palkkio maksetaan sopimuskauden päättyessä S-ryhmän lahjakortteina.

Tiedotus- ja markkinointitiimi ohjeistaa sometoimittajaa sekä avustaa tarpeen mukaan. Videoiden ja valokuvien kaikki käyttö- ja muokkausoikeudet pidetään VAMKin tiedotus- ja markkinointiosastolla. Tiedotus- ja markkinointitiimi päättää myös materiaalin julkaisukelpoisuudesta.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä 31.3.2014 mennessä:

Markkinointisuunnittelija Eliina Salmela
eliina.salmela@vamk.fi, puh. 040 011 3975

Takaisin