Hae mukaan Opiskelu ja perhe -nettiryhmään

Julkaistu 2016-09-12 13:19:22 EEST.

Tuntuuko opiskelun ja perhe-elämän yhdistäminen joskus haastavalta? Kaipaatko tukea arjessa jaksamiseen? Entä haluatko jakaa kokemuksiasi ja löytää uusia ratkaisuja?

Tule mukaan Opiskelu ja perhe -nettiryhmään, jossa voit käsitellä opiskelun ja työn yhdistämiseen liittyviä haasteita yhdessä toisten samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Samalla voit löytää uudenlaisia näkökulmia ja ratkaisuja omaan arkeesi.

Opiskelu ja perhe -nettiryhmä alkaa 3.10. ja päättyy 28.10. Nyyti ry järjestää ryhmän yhdessä Väestöliiton sekä Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) kanssa. Ryhmä on tarkoitettu kaikille perheellisille opiskelijoille ja se on maksuton.

Ryhmä toteutetaan suojatussa ympäristössä (Perheaikaa.fi-palvelussa), eli keskusteluihin pääsevät osallistumaan vain ryhmän jäsenet. Ryhmässä esiinnytään nimimerkeillä. Ohjaajina toimivat Nyyti ry:n työntekijät. Mukana keskustelussa ovat myös asiantuntijat Väestöliitosta sekä SYL:stä.

Haku ryhmään on nyt käynnissä. Lisätietoa ryhmästä sekä hakulomake- ja ohjeet löydät Nyytin nettisivuilta:
https://www.nyyti.fi/keskustele-netissa/nettiryhmat/opiskelu-ja-perhe/

Nyyti ry on opiskelijoiden mielen hyvinvointia ja elämänhallintaa edistävä valtakunnallinen yhdistys. Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry).

Takaisin