Hae mukaan Elämäntaitokurssille verkossa

Julkaistu 2017-01-04 12:57:00 EET.

Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Miten löytää aikaa rentoutumiselle? Kuinka tunnistaa omia voimavaroja? Entä millaista on omannäköinen elämä ja itselle hyvä arki?

Tule mukaan Elämäntaitokurssille verkossa. Ryhmämuotoisella kurssilla käsitellään arjen- ja elämänhallintaan sekä itsetuntemukseen liittyviä kysymyksiä. Voit jakaa kokemuksia ja saada vinkkejä omaan arkeesi toisilta ryhmäläisiltä. Kurssin keskiössä on osallistujien elämäntaitojen lisääminen ja osallistujien keskinäinen vertaistuki.
Kurssi järjestetään 13.2. – 7.4.2017 ja on tarkoitettu kaikille 18 – 35 -vuotiaille opiskelijoille. Ryhmä toteutetaan suojatussa ympäristössä eli keskusteluihin pääsevät osallistumaan vain ryhmän jäsenet. Ryhmässä esiinnytään nimimerkeillä.

Järjestämme kurssin yhteistyössä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS:n sekä Suomen Mielenterveysseuran kanssa. Ohjaajina toimivat Nyytin ja YTHS:n työntekijät ja kurssi toteutetaan Tukinet-sivustolla.

Haku ryhmään on nyt käynnissä. Lisätietoa ryhmästä sekä hakulomake- ja ohjeet löydät Nyytin nettisivuilta: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/ryhmat/elamantaitokurssi-verkossa/

Takaisin