Fanni pohtii sosiaaliturvaa joulukuun tarinassa

Julkaistu 2016-01-13 14:39:26 EET.

VAMKin Foorumin joulukuun tarina on sosionomiksi opiskelevan Fanni Haikosen julkaisu Sosiaaliturva, turva vai ei? Fanni pohtii kirjoituksessaan sosiaaliturvan tarkoitusta ja sitä, miten ammattilaiset voivat lisätä sosiaaliturvasta saatavaa turvallisuuden tunnetta. Lue koko postaus täältä.

Kirjoittamisesta pitävä Fanni innostui jakamaan ajatuksiaan Foorumilla, kun Sosiaaliturvan kurssia opettava Heidi Blom lupasi lisäpisteitä.

- Niin Sosiaaliturvan kurssi kuin koko koulutuskin on ollut silmiä avaavaa. Ala on harjoittelujen myötä tullut tutuksi, ja siinä samalla on tullut itsekin kasvettua, Fanni kertoo.

Fannilla on jäljellä viimeinen vuosi opintoja, joihin kuuluu vielä harjoitteluja ja opinnäytetyön tekeminen. Valmistumisen jälkeen houkuttelisi työ mielenterveys-, päihde- tai kriminaalityössä.  

- Ala on tosi monipuolinen, joten valinnanvaraa riittää.

Foorumilla VAMKilaiset voivat jakaa arjestaan tarinoita, mutta myös hyväntuulinen fiilistely on tervetullutta. Paras tarina palkitaan kuukausittain!

Kerro tarinasi osoitteessa: https://whatthe.vamk.fi/

www_FanniJoulukuu.jpg

Vähästäkyröstä kotoisin olevan Fanni Haikosen mielestä parasta opiskelussa ovat olleet ihmiset: mukavat opiskelukaverit ja hyvät opettajat.

Teksti ja kuva: Eliina Salmela

Takaisin