Enegy Academy Mentorointiohjelma

Julkaistu 2021-09-21 15:56:16 EEST.

Askarruttaako sinua tulevaisuuden työelämään siirtyminen? Haluatko lähteä mukaan kehittämään osaamistasi? Energy Academyn opiskelijamentorointiohjelma alkaa marraskuussa 2021, ja se toteutetaan yhteistyössä Vaasan alueen korkeakoulujen kanssa.

Yrityksistä ja alueen toimijoista mukana ohjelmassa ovat ABB Oy, Danfoss, Hitachi ABB Power Grids, Vaasan kaupunki, Vaasan Sähkö ja Wärtsilä Finland.

Opiskelijamentorointi luo ainutlaatuisen henkilökohtaisen mahdollisuuden osaamisen kehittymiseen ja verkostojen luomiseen työelämään.

Keitä etsitään?

Eri alojen ja vuosikurssien opiskelijoita. Valinnat perustuvat hakemuksiin ja osallistuvien mentoreiden työtehtävään ja taustaan.

Mentoroinnin tavoitteet

Mentorointi on yksi tärkeä kehittymisen työkalu. Osaajien hiljainen tieto ja kokemus jaetaan ja hyödynnetään osaamisen kehittämisessä. Tavoitteena on tukea sinua henkilökohtaisessa osaamisen kehittymisessä ja työelämään siirtymisessä. Mentoroinnin avulla voit myös vahvistaa vuorovaikutustaitojasi ja itseluottamusta. Arvostamme suuresti opiskelijoiden tuomaa tuoretta näkökulmaa ja kokemuksia! Tarkemmat mentoroinnin tavoitteet määritellään yhdessä mentorointiprosessin alkaessa.

Miten haet mukaan?

Hae ohjelmaan mukaan 4.10.2021 mennessä. Mentorointi kestää noin 8 kuukautta. Tapaamiset sovitaan yhdessä mentorin kanssa.

Täytä tämä lomake ja sen jälkeen lähetä CV:si ja motivaatiokirje osoitteeseen
marika.kuusisto@hitachi-powergrids.com. Kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva mentoroitavaksi.
Haastattelut pidämme lokakuun aikana.

Lisätietoja: Marika Kuusisto, marika.kuusisto@hitachi-powergrids.com, 050 335 8700.

 

Takaisin