BOOM! VAMKin englanninkielisten koulutusten hakijamäärä kasvoi

Julkaistu 2016-02-01 08:56:01 EET.

Vaasan ammattikorkeakoulun VAMKin viime viikolla päättynyt englanninkielisten koulutusten haku sujui erittäin hyvin. Tarjolla oli kaksi englanninkielistä koulutusta, joihin saatiin yhteensä 1862 hakijaa.

Kasvua viime vuodesta oli yli 10 prosenttia.

- Suomalaisten ensisijaisten hakijoiden määrä kansainvälisen liiketoiminnan eli International Business -koulutukseen lähes nelinkertaistui viime vuodesta, iloitsee opiskelijavalintakoordinaattori Juha Vierola VAMKin hakijapalveluista.

Suomen lisäksi eniten hakijoita koulutuksiin oli Vietnamista, Venäjältä, Kiinasta ja Nepalista, kun vastaavasti afrikkalaisten hakijoiden määrä vähentyi merkittävästi. VAMK tarjoaa englanniksi opiskeleville monipuolisia mahdollisuuksia tehdä opintoihin liittyviä projekteja ja harjoittelua yhteistyössä Vaasan seudun kansainvälisen elinkeinoelämän kanssa.

Valintakokeet VAMKin englanninkielisiin koulutuksiin järjestetään huhtikuussa.

Lisätietoja:

Opiskelijavalintakoordinaattori Juha Vierola
juha.vierola@vamk.fi, puh. 040 773 8119

VAMK yourself! Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on 3300 ja henkilöstöä 220. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.Takaisin