Autismitietoisuuden päivät Vaasassa 1. - 2.4. - ilmaisia tilaisuuksia opiskelijoille

Julkaistu 2016-03-22 11:08:43 EET.

YK:n yleiskokous on julistanut huhtikuun 2. päivän autismitietoisuuden kansainväliseksi teemapäiväksi. Päivän tavoitteena on kohdistaa huomio autismin kirjon henkilöiden asemaan ja osallisuuteen yhteiskunnassa.

Vaasassa järjestetään Autismitietoisuuden päivät perjantaina 1.4. ja lauantaina 2.4.2016. Päivien ohjelma koostuu mm. koulutustilaisuuksista ja muusta oheisohjelmasta.

Tapahtumat ovat avoimia ja ilmaisia opiskelijoille, autismikirjon henkilöille ja heidän läheisilleen, ammattilaisille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Autismin kirjon erityispiirteet, aistien erilaisuus, yli- ja aliherkkyys

Perjantaina 1.4. klo 12.00–14.30 järjestetään Autismin kirjon erityispiirteet, aistien erilaisuus, yli- ja aliherkkyys -tilaisuus auditorio Nississä tiedekirjasto Tritoniassa. Kouluttajina toimivat Autismi-ja Aspergerliiton järjestösuunnittelija Marjo Häyry ja Vaasan ammattikorkeakoulusta Katja Valkama (HTT, YTM).

Tritoniassa on esillä myös aiheeseen liittyvää kirjallisuutta sekä Nissin läheisyydessä näytteilleasettajien toiminnan esittelyä.

Perjantain tilaisuuteen ilmoittaudutaan viimeistään torstaina 31.3. klo 12 verkkolomakkeella: http://akpry.nettilomake.fi/edit/2957

Autismin kirjon erityispiirteet, tunnereaktioiden erilaisuus, struktuuri ja välineet

Lauantaina 2.4. klo 11.00–14.00 kaupunginkirjaston Draama-salissa järjestettävän tilaisuuden Autismin kirjon erityispiirteet, tunnereaktioiden erilaisuus, struktuuri ja välineet kouluttajina toimivat Autismi-ja Aspergerliiton järjestösuunnittelija Marjo Häyry ja Vaasan ammattikorkeakoulusta Katja Valkama (HTT, YTM). Tilaisuus on tarkoitettu etenkin kohderyhmän henkilöille ja heidän läheisilleen.

Tilaisuus sisältää myös kokemuspuheenvuoroja, näytteilleasettajia sekä keskusteluja. Lisäksi Draama-salissa on nuorten tikas-ryhmän töiden ja toiminnan esittelyä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen verkkolomakkeella: http://akpry.nettilomake.fi/edit/2957

Tervetuloa jakamaan kokemuksia ja saamaan tietoa autismin kirjosta!

Takaisin