Anni Koivisto Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n puheenjohtajaksi

Julkaistu 2016-11-21 08:39:45 EET.

Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOKin hallituksen puheenjohtaja Anni Koivisto valittiin Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n puheenjohtajaksi. Koivisto on toiminut aiemmin myös opiskelijakunnan hallituksen varapuheenjohtajana sekä aktiivisena jäsenenä edustajistossa. Koivisto on 25-vuotias sosiaalialan opiskelija ja kotoisin alun perin Utsjoelta.

- On todella hienoa päästä johtamaan ammattikorkeakouluopiskelijoiden liikettä. Olen valmis tekemään kaikkeni, että opiskelijoiden ääni kuuluu ja kuullaan yhteiskunnassa. Ensi vuonna on ratkottavana monia haasteita, kuten muuttuva toimeentulo ja opiskeluterveydenhuollon tulevaisuus. SAMOKin rooli opiskelijakuntien tukena on merkittävä myös kuntavaaleissa ja paikallisissa korkeakoulujen yhteistyöhankkeissa, Koivisto linjaa.

Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n varapuheenjohtajaksi vuodelle 2017 valittiin Max Laihonen Haaga-Helian opiskelijakunta HELGAsta. Hallituksen jäseniksi valittiin Jyri Niemi Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUOsta, Anni Suvisuo Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamkosta, Emmi Paajanen Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAsta, Austris Stals Haaga-Helian opiskelijakunta HELGAsta ja Tommi Kukkonen Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOsta. Henkilövalinnat tehtiin perjantaina 18.11.2016 liittokokouksessa Lahdessa-

AnniKoivisto_www.jpg

SAMOKin uusi puheenjohtaja Anni Koivisto. Kuva: Tuomas Oja

Lisätietoja:
Anni Koivisto
Puheenjohtaja 2017, SAMOK
Hallituksen puheenjohtaja, VAMOK
anni.koivisto@vamok.fi, puh. 045 1777 955

Takaisin