Ajatusten vaihtoa ja vertaistukea netissä - tule mukaan!

Julkaistu 2016-05-02 13:12:21 EEST.

Nyytin ryhmächatissa ja keskustelufoorumilla voit jutella erilaisista opiskelijan elämää koskettavista asioista hyvässä seurassa ja rennolla otteella. Voit jakaa omia ajatuksia, kuulla toisten kokemuksia ja saada tukea erilaisiin mieltäsi askarruttaviin asioihin. Jos siis olet juttuseuraa vailla ja ajatusten vaihto kiinnostaa, niin liity mukaan keskusteluun. Chatissa ovat mukana myös Nyytin työntekijät sekä asiantuntijoita eri aloilta. Chatin ja foorumin löydät osoitteesta: www.nyyti.fi.
 
TOUKOKUUN CHATIT:
 
Tiistai 3.5. klo 18 – 20.00: Stressistä rentoon oloon
Tuntuuko välillä siltä, että tekemistä on liikaa ja aikaa liian vähän? Huomaatko olevasi stressaantunut ja mietit, mitä asialle voisi tehdä? Tule mukaan juttelemaan näistä aiheista sekä pohtimaan keinoja rentoutumiseen ja hyvään oloon. Mukana chatissa ovat myös Metropolia ammattikorkeakoulun kuraattori Maarika sekä Nyytin Leena.
 
Torstai 12.5. klo 18 – 20.00: Sukupuolen moninaisuus
Tule mukaan chattailemaan sukupuolen moninaisuudesta. Voit itse olla esim. muunsukupuolinen, intersukupuolinen, transsukupuolinen, sukupuoleton, transvestiitti tai yleensäkin sukupuoltasi pohtiva. Mukana juttelemassa ovat myös Trsanstukipisteen Kuura ja Miska sekä Nyytin Päivi.
 
Torstai 19.5. klo 18 – 20.00: Opintojen päättyminen ja työllistyminen
Opinnoista valmistuminen on aina myös siirtymä uuteen elämänvaiheeseen. Millaisia kysymyksiä tulevaisuus, opintojen päättyminen ja työllistyminen herättävät? Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia valmistumisesta ja työnhausta. Chatissa mukana ovat myös Helsingin yliopiston Urapalveluiden Leena sekä Nyytin Päivi.
 
Torstai 26.5. klo 18 - 20.00: Raha-asiat solmussa
Mietityttääkö rahasasiat? Pohditko miten opiskelijabudjetin saisi riittämään kaikkeen oleelliseen ja miten omaa taloutta voisi hallita paremmin? Tule mukaan puhumaan rahasta, taloudenhallinnasta ja kaikesta siihen liittyvästä. Mukana juttelemassa ovat myös Mun talous -verkoston Henri sekä Nyytin Leena.
 
Nyyti ry on opiskelijoiden mielen hyvinvointia ja elämänhallintaa edistävä valtakunnallinen yhdistys. Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry).

Takaisin