Ajatusten vaihtoa ja vertaistukea netissä - tule mukaan!

Julkaistu 2016-08-26 14:50:04 EEST.

Syyslukukauden käynnistyessä pyörähtää käyntiin myös Nyytin nettitoiminta. Alta löydät tietoa syksyn 2016 chateista, nettiryhmistä sekä foorumikeskusteluista. Tuu mukaan vaihtamaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä yhdessä toisten kanssa. :)

Hyppää mukaan chattiin

Ryhmämuotoisessa chatissa vaihdetaan kuulumisia, tavataan kavereita ja tehdään uusia tuttavuuksia. Mukana juttelemassa on aina Nyytin työntekijä ja välillä asiantuntijoita eri aloilta. Chatteja järjestetään joka toinen torstai klo 18 – 20.00. Lisätietoa ja chatin löydät täältä. Elokuussa chataillaan seuraavasti:
•    to 11.8. klo 18 – 20: Opintojen aloittaminen
•    to 25.8. klo 18 – 20: Helpotusta yksinäisyyteen

Nettiryhmissä pohditaan pienemmällä porukalla

Nettiryhmissä voit pohdiskella asioita pienemmällä porukalla tiettyyn teemaan syventyen.  Ryhmien tarkoituksena on vertaistuen jakaminen sekä uusien näkökulmien, välineiden ja ratkaisujen löytyminen. Lisätietoa löydät täältä. Syksyn ryhmiä ovat:
•    Opiskelu ja perhe -nettiryhmä (3.10. – 28.10.2016)
•    Elämäntaitokurssi verkossa (10.10. – 2.12.2016)
•    Stressi balanssiin -nettiryhmä (1.11. – 2.12.2016)

Osallistu ajatusten vaihtoon foorumilla

Keskustelufoorumilla voit ihmetellä elämää, parantaa maailmaa tai vaikkapa tuulettaa tunteita yhdessä toisten kanssa. Voit saada ja antaa vertaistukea sinulle tärkeistä ja mieltäsi askarruttavista asioista, kuten opintojen aloittamisesta, työnhausta, yksinäisyydestä, tutustumisesta tai vaikkapa opinnoissa jaksamisesta. Hyppää mukaan keskusteluun täältä.

Nyyti ry on opiskelijoiden mielen hyvinvointia ja elämänhallintaa edistävä valtakunnallinen yhdistys. Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry).

Takaisin