15 parasta ehdokasta energialähettilääksi valittu

Julkaistu 2013-05-14 13:47:54 EEST.

Hakuaika Suomen kovimpaan energia-alan työhön on päättynyt, ja jatkoon on nyt valittu 15 parasta, jotka kilpailevat paikasta viiden finalistin joukossa. Myös yleisö saa vaikuttaa kärkiviisikon valintaan kampanjasivuilla. Energialähettilään tehtävään haetaan energia-alasta aidosti kiinnostunutta, kansainvälistä kokemusta kartuttanutta sosiaalisen median taitajaa. Vaasan seudun energialähettilään valinta julkistetaan 18. kesäkuuta.

Sosiaalisessa mediassa rekrytointia on seurannut viikkotasolla parhaimmillaan 350 000 henkilöä. Energialähettilään tehtävään haki kaikkiaan 229 henkilöä, joilla on laaja kansainvälinen kokemus ja erittäin monipuolinen kielitaito. EnergyVaasan tiimi on tyytyväinen saatuaan suuren määrän hakemuksia henkilöiltä, jotka sopivat täydellisesti edustamaan Suomen cleantech-osaamista maailmalla. Yli puolet hakemuksen jättäneistä on asunut useamman vuoden ulkomailla ja hankkinut kansainvälistä kokemusta sekä työn, opiskelun että vapaa-ajan kautta. Energialähettiläskandidaatit ovat kartuttaneet kansainvälistä kokemusta asumalla yhteensä 300 vuotta peräti 73 eri maassa.

Lue koko tiedote:

https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/tiedotteet/energialahettilaaksi-pyrkivilla-300-vuoden-kansainvalinen-kokemusTakaisin