Uudet opiskelijat

vamk2_450.jpg

Tervetuloa opiskelijaksi Vaasan ammattikorkeakouluun

Tältä sivulta löydät tietoa opintojen aloituksesta, joten tutustuthan alla oleviin tietoihin huolellisesti. Vasemmalla olevasta navigaatiosta, opetusyksikköjen alta, löydät koulutuskohtaisia lisätietoja opetuksen alkamisesta sekä tärkeää tietoa todistusten tarkistamisesta.

VAMKin tervehdys  uusille opiskelijolle

Kaupunginjohtajan tervehdys: Tervetuloa_Vaasaan!

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat eri koulutuksissa seuraavasti:

Syyslukukauden 2019 työjärjestykset julkaistaan elokuun puolivälissä.

Tietotekniikan käyttö opetuksessa

Jokaisella opiskelijalla tulisi olla käytettävissä joko kannettava tietokone tai tablet-tietokone opiskelun tueksi. Osa opetuksesta pidetään luokissa, joissa ei ole kiinteitä tietokoneita. Kannettavalla tietokoneella/tabletille ei ole mitään erityisvaatimuksia. Huom. Mikäli olet tulossa opiskelemaan tekniikan yksikköön tai tietojenkäsittelyn koulutusohjelmaan, tarvitaan peruskannettavaa  tehokkaampi vaihtoehto (esim. 8Gb keskusmuistia, riittävästi tallennuskapasiteettia ja Windows käyttöjärjestelmä ammattisovellusten vuoksi).

Palosaaren kampuksella on käytössä kannettavien lainausautomaatti, josta voi lainata päivän ajaksi kannettavan tietokoneen. Näitä on kuitenkin rajoitetutusti, joten oma kone on parempi vaihtoehto.

Tarkemmin IT-järjestelyjä käydään läpi opintojen alussa. Opiskelussa käytettävät käyttäjätunnukset jaetaan opintojen alussa, lisätietoja saat ATK-aapisestamme.

VAMOK -  Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

VAMOKin jäsenenä saat käyttöösi kaikki valtakunnalliset ja paikalliset opiskelija-alennukset. Tilaa opiskelijakorttisi jo ennen ensimmäistä opiskelupäivää osoitteesta www.vamok.fi -> Liity JÄSENEKSI.

www_VAMK-kampus-syksy-2015.jpg

Opiskeluterveydenhuolto

Opiskeluterveydenhuolto toimii opiskelijoiden terveyden, hyvinvoinnin ja opiskelukykyisyyden edistämiseksi sekä opiskeluedellytysten parantamiseksi. Yksittäisen opiskelijan lisäksi kohteena ovat ryhmät sekä opiskeluyhteisöt ja -ympäristöt.

Opiskeluterveydenhuolto välittää terveystietoa sekä toimii asiantuntijana opiskelijoiden terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Lisätietoja opiskeluterveydenhuollosta.

Opiskelija-asuminen Vaasassa

Asuntoasioista voit ottaa yhteyttä Vaasan opiskelija-asuntosäätiöön, puh. 06-327 653, s-posti: asuntotoimisto@voas.fi tai vierailemalla nettisivuilla osoitteessa voas.fi.

Vaasan kaupungin ja Vaasanseudun Kehitys Oy:n (VASEK) sivuilta löydät lisätietoja opiskelija-asumisesta sekä muut paikalliset vuokra-asuntoja välittävät kiinteistöalan yritykset.

Vaasan ammattikorkeakoululla ei ole omaa majoitusta eikä mahdollisuutta tarjota myöskään tilapäismajoitusta.

Kampuskartta ja yksiköiden yhteystiedot

Kampuskartat ja yhteystiedot löytyvät VAMKin nettisivuilta. 

Vaasan paikallisliikenteen bussiaikataulut löytyvät paikallisliikenteen nettisivuilta.

VAMK somessa

Seuraa meitä somessa:

Haemme vloggaajaa!

Haemme yhteistyöhön vloggaajia syyskuusta lähtien kertomaan opiskelusta VAMKista, opiskelijan vapaa-ajasta ja elämästä Vaasassa. Lähetä meille 2-3 minuuttia kestävä video itsestäsi. Kerro, kuka olet, mitä opiskelet ja miksi juuri sinä olisit meille sopiva vloggari. Lähetä videosi meille mp4-muodossa 17.8. mennessä: viestinta@vamk.fi.

vloggari-ilmo-pelkka_kuva-tekstillä copy_450.jpg