Lomakkeet

Sähköinen tilauslomake opintosuoritusotteen, läsnäolotodistuksen ja VR:lle / Matkahuollolle toimitettavan opiskelutodistuksen tilaamiseksi

Wolffintien opintotoimistosta

Opiskeluoikeus

Tutkintotodistusanomus

Vaasan ammattikorkeakoulussa on siirrytty lukuvuoden 2016-2017 alusta lähtien jatkuvaan valmistumiseen.

Valmistuva opiskelija hakee tutkintotodistusta vasta kun kaikki tutkintoon vaadittavat opinnot on merkitty opintorekisteriin. Valmistuva opiskelija vastaa ensiksi Ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyyn (AVOP) ja täyttää sen jälkeen tutkintotodistusanomuslomakkeen. Tutkintotodistusanomus käsitellään koulutusosastossa ja anomuksen hyväksymisen jälkeen opintotoimistossa kirjoitetaan tutkintotodistus ja sen liitteet. Valmistuva opiskelija saa väliaikatiedon anomuksen käsittelystä, sekä siitä milloin todistus on saatavissa opintotoimistosta. Todistus toimitetaan kolmen viikon sisällä siitä kun opinnot on suoritettu ja anomus on täytetty.

Lukuvuonna 2017-2018 järjestetään kaksi valmistujaisjuhlaa. Mikäli opiskelija haluaa valmistua ja saada tutkintotodistuksensa valmistujaisjuhlassa, tulee anomus jättää käsiteltäväksi vähintään kaksi viikkoa ennen juhlaa. Rekisteriin kirjatuista opintosuorituksista saa tällöin puuttua korkeintaan opinnäytetyö ja/tai suuntaava harjoittelu.

Valmistujaisjuhlat:

  • 21.12.2017, todistusanomus jätettävä viimeistään 7.12.2017
  • 25.5.2018, todistusanomus jätettävä viimeistään 11.5.2018

Linkki opiskelijapalautekyselyyn.

Henkilökohtainen opetussuunnitelma HOPS

 

Opinnäytetyö

Opinto-ohjaus