Peppi

Peppi järjestelmäkokonaisuus

Peppi on internet-selaimella toimiva opintohallinnon, suunnittelun ja resurssoinnin järjestelmäkokonaisuus, johon kirjaudutaan koulun antamalla käyttäjätunnuksella ja josta avautuu ns. työpöytiä käyttäjän roolin oikeuksien mukaisesti.

Käyttöönoton takia WinhaWille ja WinhaWiivi tullaan sulkemaan pysyvästi maanantaina 18.11. ja Pepin työpöydät avautuvat kaikille käyttäjärooleille suunnitelman mukaan maanantaina 2.12.

HUOM! Tästä tulee aiheutumaan syksyllä joitakin muutoksia valmistumisten aikatauluissa

 

Peppi tulee ensimmäisessä vaiheessa korvaamaan Winhan tuoteperheen kokonaisuudessaan sekä opetus- ja resurssisuunnittelun työvälineitä.

Työjärjestykset siirtyvät Mimosasta Peppiin lukuvuonna 2020-2021.

 

Muutokset 

Kuten Willessä, Pepistä löytyy opiskelijan työkalut esim. ilmoittautumisiin, HOPS:n ja suoritusten seurantaan sekä yhteystietojen muuttamiseen (käytöstä lisää ohjeissa).

Willestä poiketen, Peppi ei suoraan sisällä tentti-ilmoittautumisten käsittelyä, joten ne siirtyvät tässä vaiheessa kaikilla yksiköillä E-lomakkeelle. Näiden linkit työjärjestyssivuilla per yksikkö.

Pepissä on pääsääntöisesti vain yksi käyttäjätunnus per opiskelija kun Winhassa tunnuksia on per opiskeluoikeus/opiskelijanumero. Opiskelijan käyttäjätunnus Peppiin määräytyy pisimpään voimassa olevan opiskeluoikeuden mukaan.

 

Ohjeita

Peppi konsortion julkaisemat käyttöohjeet : Opiskelijan työpöytä

TAMK:n julkaisemia video-ohjeita : Opettajan ja suunnittelijan roolien toiminnot