Aikuiskoulutus monimuotototeutuksena

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen

Avoimen AMK:n opintoihin ilmoittaudutaan ennen opintojen alkamista käyttämällä jotakin seuraavista sähköisistä lomakkeista:

Ilmoittautumislomakkeiden täyttämisessä ei tarvita todistusarvosanoja.

Polkuopinnot Kevät 2018 Käytä tätä lomaketta, kun haluat ilmoittautua tammikuussa alkaviin  polkuopintoihin. Lomake aukeaa 4.12. klo 9.00.

Muut Avoin AMK -opinnot Uusi opiskelija: Käytä tätä lomaketta kun haluat ilmoittautua muihin kuin polkuopintoihin (verkko-opinnot, yksittäiset opintojaksot, YAMK-yhteistyörengas ja VAMIA-väylä).

Kesken jääneet tutkinto-opinnot Jos tutkinto-opintosi VAMK:ssa ovat jääneet kesken ja haluat suorittaa tutkinnostasi puuttuvia opintoja, käytä tätä lomaketta ilmoittautuaksesi avoimen AMK:n opiskelijaksi.

Jatkavat opiskelijat: Käytä tätä lomaketta ilmoittautuaksesi uusille opintojaksoille, jos jo olet opiskelijana Vaasan ammattikorkeakoulun avoimessa ammattikorkeakoulussa. HUOM: mikäli olet valinnut opintojaksokohtaisen maksun, sinun on aina ilmoitettava tällä lomakkeella uudet opintojaksosi.

 

Ilmoittatumisajat

  • Syyslukukaudella alkavat opinnot: keskiviikkona 9.8.2017 klo 9.00
  • Kevätlukukaudella alkavat opinnot: maanantaina 4.12.2017 klo 9.00
  • Kesäopinnot:
  • Non-stop-opinnot: Jatkuva ilmoittautuminen (poikkeuksena kesäloma-aika, jolloin lomake on suljettu sekä muut loma-ajat, jolloin ilmoittautumisen käsittelyssä voi olla viivettä.)

Opintojaksojen opetusajankohdat selviävät lukuvuoden tuntisuunnitelmista (lue lisää kohdasta Opintotarjonta > Lukuvuoden työjärjestykset) sekä tarkemmin ryhmäkohtaisista työjärjestyksistä.  Voit tiedustella aikatauluista myös avoimen AMK:n suunnittelijalta. Tuntisuunnitelmat julkaistaan elokuun puolivälin jälkeen.

Ilmoittautuminen on aina sitova. Puhelimitse ei voi ilmoittautua. Ilmoittautuminen on edellytyksenä opintojakson suorittamiselle ja se tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen opintojen alkamista. Opiskelijat otetaan opintohin pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä (poikkeuksena mm. YAMK-opinnot). Koska opetus tapahtuu tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä, on opintojaksoille rajoitettu paikkamäärä. Jos opintojakso on jo ehtinyt alkaa, ratkaisee ko. opintojakson opettaja, voiko ryhmään vielä tulla mukaan. Opiskelijalle lähetetään noin viikkoa ennen opintojen alkamista sähköpostitse aloitusinfoviesti.

 

Peruminen

Osallistuminen opintoihin tulee perua ennen opintojen alkamista. Tällöin peruminen on maksutonta. Opintojen alkamisen jälkeen tehdystä osallistumisen perumisesta laskutetaan koko opintomaksu. Jos opiskelija keskeyttää opintonsa, maksettuja maksuja ei palauteta. Perumisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti avoimen AMK:n suunnittelijalle (sähköpostiviesti käy). Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita opintojen perumista.

HUOM: Non-stop opinnot voi perua maksutta siihen saakka, kunnes opiskelija saa aloitusinfoviestin. Aloitusinfo lähetetään pääsääntöisesti viikon kuluttua ilmoittautumisesta (loma-aikoina voi mennä pidempään). Aloitusinfon saamisen jälkeen laskutetaan koko osallistumismaksu.