Ajankohtaista

WSOY:n uuden AMK-kirjasarjan nimikilpailu

Ammattikorkeakoulujen ja WSOYpron kustannusyhteistyö on päässyt hyvään vauhtiin ja nyt haemme osuvaa nimeä kirjasarjallemme. Nimeä, joka kuvastaa korkeaa laatua ja käytännöllisyyttä sekä ammattikorkeakoulun dynaamisuutta.

Tavoitteena on kustantaa laadukkaita ja käytännönläheisiä kirjoja, jotka parantavat opiskelijoiden valmiuksia siirtyä työelämään ja jotka samalla soveltuvat yritysten tarpeisiin. Kirjasarjan avulla voidaan myös yhtenäistää ammattikorkeakoulujen opetuksessa käytettäviä sisältöjä. Hyvällä sarjalla on oltava helposti tunnistettava ilme ja kuvaava nimi.
Keksitkö sinä osuvan nimen amk-kirjasarjalle?

Osallistu nimikilpailuun yhdellä tai useammalla nimiehdotuksella lähettämällä nimiehdotuksesi 31.8.2006 mennessä: sähköpostitse osoitteeseen amk@wsoy.fi tai postitse osoitteeseen WSOYpro, PL 222, 00121 Helsinki.

Laita viestiin tai kuoreen tunnuksen "nimikilpailu". Mikäli useampi henkilö on ehdottanut valittua nimeä, voittaja arvotaan näiden henkilöiden joukosta.

Valitun nimen ehdottaja pääsee kahden hengen kaupunkilomalle Dubliniin (arvo n. 1400 euroa, sis. matkat ja majoituksen). Nimikilpailun järjestää WSOYpro. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti syyskuun 2006 aikana.

WSOYpro on Suomen johtava ammatillisen informaation kustantaja ja tiedonhankinnan kumppani asiakkaillemme. Uuden kirjasarjan avulla haluamme tehdä tunnetuksi ammattikorkeakoulujen ja niiden opettajakunnan osaamista laajemmin myös yritysmaailmassa sekä osaltamme vaikuttaa ammattikorkeakoulujen kurssimateriaalin laatuun ja yhtenäisyyteen valtakunnallisesti.

Lisätietoja

Henna Lehtinen
WSOYpro
http://www.wsoypro.fi

Takaisin