Ajankohtaista

Ville lähtee kaveriporukalla etelään, opintojaksopalautearvonnan voitto tarpeeseen!

Jälleen arvottiin kaikkien opintojaksopalautetta antaneiden kesken lahjakortteja, tällä kertaa arvonnan voittajat pääsevät pizzalle. Yhdeksän onnekasta olivat Iiro Nuotio (TT), Patrik Rabb (KT), Keijo Pirttinen (RT), Maria Blomberg (SH), Katri Laulaja (TH), Terhi Rasku (LT), Aripekka Pietiläinen (TT), Terhi Marttila (LT)  ja Antti Pöntinen (TT).

   

Päävoiton, eli 300 euron lahjakortin voitti ensimmäisen vuoden tietotekniikan opiskelija Ville Eriksson. Palkintonsa Ville suunnittelee käyttävänsä etelänmatkaan, joka on ollut suunnitteilla jo pidemmän aikaa, tarkoituksena on matkustaa joulun aikaan etelään ison kaveriporukan kanssa ja vuokrata iso huvila rannalta.

Lisäksi arvottiin aktiivisesti palautetta antaneiden kesken yksi ylimääräinen matkalahjakortti arvoltaan 100 euroa. Kaikkiin suorittamiinsa opintojaksoihin palautetta antaneita opiskelijoita oli yhteensä 96, ja heistä arpa suosi Katrina Koivistoa, toisen vuoden informationsbehandling-opiskelijaa.

Jokainen saatu palaute on tärkeä. Palautteet on huomioitu, opettajat ja heidän esimiehensä ovat lukeneet annetut palautteet ja ne on huomioitu suunniteltaessa tulevia opintojaksoja. Palautteethan ovat anonyymejä, joten palautteen antajan nimi ei tule missään vaiheessa julkiseksi, eikä nimeä voida yhdistää palautteen sisältöön.

Palautteen saaminen opintojaksoista on ensiarvoisen tärkeää koulumme kehittymisen kannalta, siksi on toivottavaa että palautetta annetaan yhä enemmän. 

Teksti ja kuva: Sanna Torkko

Takaisin