Ajankohtaista

Viktor Ollqvistin säätiö lahjoittaa 30 000 euroa VAMKille ja Novialle

Julkaistu 2018-12-11 15:52:33 EET.

IMG_9198-1_small.jpg

Vaasan ammattikorkeakoulu on saanut 30 000 euron lahjoituksen Viktor Ollqvistin säätiöltä. Summa kohdistetaan sosiaali- ja terveysalalle.

”Olemme hyvin kiitollisia Viktor Ollqvistin säätiölle sosiaali- ja terveysalan kehittämiseen saadusta lahjoituksesta. Opetusta täytyy jatkuvasti kehittää muuttuvien tarpeiden mukaan ja lahjoitus antaa hyvää tukea tähän, toteaa VAMKin rehtori Tauno Kekäle.

”Viktor Ollqvistin säätiö perustettiin maaliskuussa 1970. Sen tarkoituksena on hallinnoida sitä omaisuutta, jonka apteekkari Viktor Ollqvist lahjoitti testamentilla käytettäväksi ehkäisevän terveydenhoidon, sairaidenhoidon ja kuntoutuksen tukemiseen. Korkealuokkaiseen koulutukseen panostaminen on hyvä sijoitus”, sanoo säätiön puheenjohtaja Kaj Lahti.

Viktor Ollqvistin säätiö lahjoittaa 30 000 euroa myös ammattikorkeakoulu Novialle.

Lisätietoja:

Tauno Kekäle, rehtori, toimitusjohtaja (VAMK), puh. 040 076 1619

Kaj Lahti, puheenjohtaja (Victor Ollqvistin säätiö), puh. 050 598 1638

Vaasan ammattikorkeakoulusta VAMKista valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3300 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin. www.vamk.fi

Takaisin