Ajankohtaista

Kerro verkko-opiskelukokemuksistasi ja voita iPod!

Vuonna 2008 valmistuvan VirtuaaliAMK-julkaisun tarkoitus on antaa kattava kuva VirtuaaliAMK-toiminnasta ja sen vaikutuksista suomalaisessa korkeakoulukentässä. Julkaisussa kerrotaan VirtuaaliAMK-toiminnan kehityksestä, sen alkuvuosista tähän päivään. Julkaisu ilmestyy sekä painettuna että sähköisenä versiona. Haluamme myös opiskelijoiden äänen kuuluvan julkaisussa. Sen vuoksi pyydämme sinua kirjoittamaan artikkelin VirtuaaliAMK-opinnoissa kertyneistä kokemuksistasi.

Artikkelin pituuden tulisi olla 3-10 A4-kokoista liuskaa. Tekstiä voi elävöittää ja havainnollistaa esimerkiksi kuvilla, piirroksilla tai taulukoilla.

Julkaisun toimittajat valitsevat kolme parasta artikkelia, jotka pääsevät osaksi VirtuaaliAMK-julkaisua. Parhaan artikkelin kirjoittaja saa palkinnoksi iPod Nano -soittimen ja kahden muun julkaistavan artikkelin kirjoittajat saavat mp3-soittimen. Voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti, joten muista artikkelin lähetyksen yhteydessä antaa myös yhteystietosi. VirtuaaliAMK pidättää kuitenkin oikeuden julkaista vähemmän tai enemmän kuin kolme artikkelia sekä oikeuden lyhentää ja stilisoida julkaistavia tekstejä.

Lähetä artikkelisi viimeistään perjantaina 28.3. osoitteeseen annina.korpela[at]amk.fi.

Lisätietoja:
http://www.amk.fi/fi/index/uutiset/P_76.html

Takaisin