Ajankohtaista

VAMOK hakee jäsenpalvelusihteeriä

Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOK hakee palvelukseensa jäsenpalvelusihteeriä.

Vamok on noin 1750 opiskelijan muodostama Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden nuorekas ja dynaaminen palvelu- ja edunvalvontaorganisaatio. Vamok toimii kahdessa yksikössä Vaasan keskustassa ja Palosaarella. Tehtävään valitulle henkilölle lupaamme haasteellisen, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn nuorekkaassa ja kehittyvässä opiskelijayhteisössä. Työ tarjoaa myös erinomaisen näköalapaikan koko suomalaiseen ammattikorkeakoulujärjestelmään.

Jäsenpalvelusihteeri vastaa opiskelijakunnan päivittäisistä toimistorutiineista. Hän vastaa pääsääntöisesti Vamokin toimiston jäsenpalveluun liittyvistä tehtävistä. Tehtävään valittavalta edellytetään esiintymistaitoa ja yhteistyökykyä, sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Samoin tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen suullista taitoa. Järjestökokemus sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Jäsenpalvelusihteerin työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (22,5 h / viikko). Työstä maksettava palkka on 850 euroa / kk. Työsuhde alkaa 19.10.2009. Työsuhde kestää 30.04.2010 saakka. Työsuhdetta on mahdollisuus jatkaa syksyllä.

Hakemukset viimeistään 2.10.2009 osoitteeseen: paasihteeri(at)vamok.fi

Lisätietoja:

Pääsihteeri Mira Koski, puh. 040 734 9095 ja
Hallituksen puheenjohtaja Pietu Purhonen, puh.  040 734 9091

Takaisin