Ajankohtaista

Vamk kannusti kansainvälisyyteen KnowHow-messuilla

Vuosittaiset KnowHow koulutus- ja työelämämessut järjestettiin Botniahallissa torstaina 22.11. Messuilla oli mukana alueen teollisuuden ja työnantajien edustajia, joilta oli mahdollisuus tiedustella työ-, kesätyö- ja työharjoittelupaikoista tai lopputyöaiheista. Paikalla oli myös yrityksiä, jotka tarjoavat töitä opiskelun ohella sekä useita oppilaitoksia läheltä ja kaukaa.

Vamk esiintyi messuilla uudella osastollaan, jonka teemana oli kansainvälisyyttä henkivä lentokenttämiljöö. Osaston teeman valinnan taustalla olivat kaikki koulutusalamme läpäisevä kansainvälisyys, englanninkieliset koulutusohjelmamme sekä perinteikäs ja vilkas opiskelijavaihtomme niin meille saapuvien ulkomaalaisten opiskelijoiden kuin meiltä maailmalle lähtevien omien opiskelijoidemme osalta.

 
Vamk esiintyi messuilla uudella, kansainvälisyyttä henkivällä osastollaan, jossa oli suorastaan käsin kosketeltavissa olevaa maailmalle lähdön tunnelmaa.
 
Opinto-ohjaaja Antti Ahola toimi kapteenina ja antoi neuvoja koulutuksesta kiinnostuneille.

Opiskelijat Tuomas Luukkonen, Annika Paakki ja Anna Sjöberg kertoivat koulutustarjonnastamme Vamkin Check-In -pisteessä.

Opiskelijakunta Vamokin ständillä sai testata pelitaitojaan muun muassa tenniksessä, golfissa ja baseballissa.
 
Varsinaista messupäivää edeltävänä iltana järjestettiin aikuisille suunnattu ilta, jossa Sinikka Hangasmäki ja Mira Pihlaja olivat mukana esittelemässä monipuolista aikuiskoulutustarjontaamme.
 

Kuvat: Vesa Sirén ja Eliina Salmela
 
 

Takaisin