Ajankohtaista

VAMKista ilmiannettiin huimat 3388 tarinaa!

Julkaistu 2014-12-19 10:28:22 EET.

Syksyn ajan VAMKin opiskelijat, opettajat ja muu henkilöstö ovat ilmiantaneet huikeita tarinoita, hauskoja sattumuksia ja opettavaisia kokemuksia omasta opiskelu- ja työarjestaan. Reilussa neljässä kuukaudessa erilaisia tarinoita kerättiin huimat 3388, joista Instagramissa on postattu 2364 ja Foorumilla 1024.

Tarinoita omasta VAMK-arjesta kannattaa kertoa myös jatkossa.

- Positiivisia hetkiä, ajatuksia ja juttuja tarvitaan erityisesti VAMKin markkinointiin, sillä sisältömarkkinointi on kustannustehokas tapa kertoa muille, millaista opiskelu VAMKissa on, kertoo VAMKin tiedotus- ja markkinointipäällikkö Sari Mäkisalo.

Lisäksi positiivisten tarinoiden esille nostaminen, ja samalla vaikkapa työkaverin kannustaminen, lisää VAMKin yhteishenkeä.

- Myönteinen ja iloinen energia antaa voimaa tarttua uusiin haasteisiin ja kehittää korkeakouluamme entistä paremmaksi, kannustaa Mäkisalo.

www_tommi.jpg

Eniten tarinoita, kaikkiaan 625, ilmiantoi sähkötekniikan opiskelija Tommi Halkosaari, joka palkittiin aherruksestaan VAMKin henkilöstön tiedotustilaisuudessa 18.12. Onnellinen Tommi suunnitteli vievänsä tulevan vaimonsa häämatkalle Bahamalle.

www_leena.jpg

Bahaman palmurannat kutsuvat myös onnettaren suosimaa liiketalouden lehtori Leena Pommelin-Andrejeffia.

www_voittajakuva.jpg

Kampanjaan osallistui kaikkiaan 80 eri tarinankertojaa, joista 11 ansaitsi tavoitellun Kampus-Kyylä -tittelin. Ansioituneet Kyylät takana vasemmalta: Emma Tallgren, Elina Luokkanen, Helmi-Tuulia Karhumaa, Heidi Hellström, Juha Vierola, Niklas Kallenberg ja Heidi Blom. Edessä onnelliset Bahamalle matkaajat Leena Pommelin-Andrejeff ja Tommi Halkosaari. Kuvasta puuttuvat Riikka Litmanen ja Minna Rantala.

Kuvat: Eliina Salmela ja Anna Sjöholm


Takaisin