Ajankohtaista

Vamkissa vietettiin Kansainvälisiä päiviä

Vaasan ammattikorkeakoulu, Vamk täyttyi kansainvälisistä vieraista 28. - 30.9. Kolme päivää kestävä International Days -tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Vamkin Liiketalouden ja matkailun sekä Sosiaali- ja terveysalan yksiköiden kanssa.

Tapahtuman tavoitteena oli kannustaa niin opiskelijoita kuin henkilöstöä ulkomaan opiskelija- tai asiantuntijavaihtoihin. Teemapäivien aikana järjestetyt tapahtumat tarjosivat ammatillisen tiedonvaihdon lisäksi erinomaiset kansainväliset verkostoitumismahdollisuudet esimerkiksi erilaisia yhteisiä projekteja silmällä pitäen. Tavoitteena oli myös vaihtaa ajatuksia, miten entisestään edistettäisiin opiskelijoiden kotikansainvälisyyttä, kuten työelämässä arvostetun kielitaidon, kulttuuri- ja tapatietouden hankkimista kotimaassa oman korkeakoulun tarjoamien mahdollisuuksien kautta.International Days -tapahtumiin kuuluivat muun muassa ulkomaisten yhteistyökorkeakoulujen edustajien luennot, joissa Hollannista, Saksasta, Tsekistä ja Espanjasta saapuneet korkeakoulukumppanit pitivät esityksiä omasta aiheestaan. Lisäksi Vamkissa opiskelevat vaihto-opiskelijat kertoivat maastaan ja kotikorkeakouluistaan.


Vamkin henkilökunta ja vieraat pääsivät herkuttelemaan restonomiopiskelijoiden valmistamalla juhla-aterialla.Tapahtuman osallistujille oli tarjolla myös yhteistä vapaa-ajan ohjelmaa. Kansainväliset vieraat pääsivät tutustumaan Merenkurkun maailmanperintöalueeseen ja vierailemaan Kalle´s Innissä.

Kuvat: Vesa Sirén

Takaisin