Ajankohtaista

VAMKissa ennätysmäärä opiskelijoita juhlii valmistujaisia perjantaina 24.5.

Julkaistu 2019-05-24 08:41:06 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulussa VAMKissa juhlitaan valmistuvia opiskelijoita Aika: perjantaina 24.5.2019 klo 13.00 Paikka: Vaasan ammattikorkeakoulu (Wolffintie 30, juhlasali)

Valmistujaiset_AT_06_web.jpg

Tutkintotodistuksen uurastuksen päätteeksi saa kaikkiaan 208 opiskelijaa. Määrä on poikkeuksellisen suuri. Juhlassa puheenvuoron pitävät rehtori Tauno Kekäle ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaja Jari Lehtiö.

Työelämälähtöisyys on olennainen osa VAMKin toimintaa ja opetusta. Tällä kertaa työelämän tervehdyksen valmistuville toivottaa Wapice Oy:n toimitusjohtaja Pasi Tuominen.

– Vaasan Ammattikorkeakoulun insinööriopetus palvelee erinomaisesti alueen vientiteollisuutta. Koulun yhteistyö alueen teollisuuden kanssa on ollut läheistä ja tehokasta niin laboratoriossa kuin opetuksessa – tietoa on siirtynyt molempiin suuntiin. Koulu on vienyt opetusalueidensa  teknologiaa eteenpäin ja  poikkitieteellisesti yhdistänyt  niitä yhteen ajan vaatimusten ja teollisuuden tarpeet huomioiden.  Koulusta valmistuvien osaajien merkitys alueen kehittymiselle on ensijaisen tärkeää, tästä on hyvä jatkaa, kiteyttää Tuominen.

Lukuvuonna 2018-2019 VAMKista on valmistunut yhteensä 470 opiskelijaa: 140 insinööriä, 129 tradenomia, 87 sairaanhoitajaa, 70 sosionomia ja 19 terveydenhoitajaa. Ylempään AMK-tutkintoon on valmistunut 25 opiskelijaa.

Ohjelma

Rehtori Tauno Kekäleen tervehdys
Seudun työelämän tervehdys valmistuville, Pasi Tuominen (toimitusjohtaja, Wapice)
Musiikkia, Isabella Tefilovikj ja Roger Holmlund
Tutkintotodistusten jako
Opiskelijan puheenvuoro, Jari Lehtiö
Kahvitarjoilu opiskelijaravintola Serverissä

Lisätietoja:
Rehtori Tauno Kekäle, puh. 040 076 1619

Takaisin