Ajankohtaista

Vamkin kirjaston yhdistyminen Tritoniaan lähestyy
- Wolffintien kirjaston siirto Tritoniaan marraskuussa

Yhteinen vaasalainen korkeakoulukirjasto toteutuu 1.1.2010 alkaen, kun tiedekirjasto Tritonian nykyiset osapuolet Vaasan yliopisto, Åbo Akademi ja Hanken saavat kumppaneikseen Vaasan ammattikorkeakoulun ja Yrkeshögskolan Novian. Tällöin Tritonia palvelee viiden eri organisaation opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Yhdistymisen ensimmäisessä vaiheessa toteutuu yhteinen tekniikan ja sosiaalialan kirjasto, kun Vamkin ja Novian Wolffintien kirjastojen kokoelmat siirretään Tritoniaan marraskuun aikana. Yhdistymiseen liittyvät työt aiheuttavat muutoksia ja katkoksia kirjastojen palveluihin.

Mikä muuttuu?

Wolffintien kirjasto
Vamkin Wolffintien kirjaston toiminta päättyy. Viimeinen aukiolopäivä on torstai 12.11.2009. Kirjaston kokoelmat siirtyvät tiedekirjasto Tritoniaan, os. Yliopistonranta 7. Wolffintien kirjaston kokoelmat ovat lainattavissa Tritoniassa maanantaista 23.11.2009 alkaen. Tritonia on suljettu muuttovaiheessa 17-20.11.2009.

Raastuvankadun kirjasto
Raastuvankadun kirjasto on suljettu ti-pe 17-20.11.2009. Normaalit aukioloajat jatkuvat maanantaina 23.11.2009.

Ewasta Triaan
Vamkin ja Novian kirjastojen aineistotietokannat (EWA ja Syhlva) sekä asiakasrekisterit yhdistetään TRIA-tietokantaan. Kaikkien Vaasan korkeakoulukirjastojen aineistotietokannoissa on käyttökatko 17-22.11.2009. Katkon aikana asiakkaiden lainat eivät eräänny. Maanantaina 23.11.2009 avataan uusi, kirjastojen yhteinen TRIA-tietokanta (http://tria.linneanet.fi/). Samalla tulevat voimaan kaikille kirjastoille yhteiset laina-ajat ja myöhästymismaksut.

Pyydämme ystävällisesti asiakkaitamme varautumaan muutostöihin liittyviin palvelukatkoksiin ja lainaamaan tarvitsemansa aineiston ajoissa! Tiedotamme yhdistymiseen liittyvistä käytännön asioista tarkemmin lähempänä Wolffintien kirjaston muuttoajankohtaa.

 Lisätietoja:

Kirjastonjohtaja Marita Ahola, marita.ahola@puv.fi

Takaisin