Ajankohtaista

Vamkin verkkosivut ovat uudistuneet

Julkaistu 2010-08-16 08:20:32 EEST.

Vamkin julkiset verkkosivut on uudistettu sekä rakenteellisesti, sisällöllisesti että teknisesti. Sivustouudistuksen lähtökohtana on eri kohderyhmien parempi huomiointi ja koulutusmarkkinoinnin edistäminen.

Etusivulta on selkeä pääsy nuorten ja aikuisten koulutustarjonnan informaatioon be wanted! – sekä be professional! –sivustokokonaisuuksien kautta. Potentiaalisten hakijoiden hakupäätöstä tukevaa sisältöä on lisätty merkittävästi: mm. tietoa opiskelutavasta Vamkissa, aloista ja ammateista sekä opiskelijoiden tarinoita opintojen varrelta.

Englanninkielisten koulutusohjelmien kotimaisia hakijoita varten on oma be global! - sivustokokonaisuutensa, jossa kansainvälistymisen mahdollisuuksista ja hyödyistä kerrotaan kotimaisesta näkökulmasta. Muita kokonaisuuksia ovat työelämälle suunnattu Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalvelut –sivusto sekä Vamkista yleistä tietoa tarjoava Monialainen ja kansainvälinen Vamk -sivusto.

Ulkomaisille kohderyhmille löytyy English-kielivalinnan alta kattavasti tietoa Vamkista, Vaasasta ja Suomesta sekä selkeästi jaoteltuna vaihto-opiskelumahdollisuuksiin ja tutkinto-ohjelmiin liittyvää markkinointi- ja hakutietoa.

Julkisten verkkosivujemme osoite www.puv.fi säilyy ennallaan. Etusivun yläosan linkeistä on pääsy sekä henkilöstön että opiskelijoiden portaaleihin http://intra.puv.fi ja https://portal.puv.fi

Lisätietoja
-tiedotus- ja markkinointipäällikkö Tarja Gromov, tarja.gromov@puv.fi

Takaisin