Ajankohtaista

VAMKin varainhankintakampanja saavutti tavoitteensa ja poiki arvokkaita kontakteja

Julkaistu 2019-01-10 15:43:02 EET.

Vaasan ammattikorkeakoulun varainhankinnan kampanja on päättynyt, mutta lahjoituksia voi tehdä jatkossakin. VAMK pääsi keräystavoitteeseensa ja loppusummaksi muodostui 685 000 euroa. Lahjoitusten kärjessä olivat Nissin Säätiö ja Pohjanmaan Kauppakamari 100 000 euron lahjoituksillaan. Lähi-Tapiola lahjoitti 60 000, Vaasan Aktiasäätiö ja Vaasan sähkö kumpikin 50 000 euroa.

_dsc7921_www.jpg

– Haluamme esittää lämpimimmät kiitokset kaikille lahjoittajille. Olemme saavuttaneet keräyskampanjan tavoitteemme ja voimme olla loppusummaan tyytyväisiä. Varojen lisäksi kassaamme karttui suuri määrä arvokkaita kontakteja ja uusia tuttavuuksia, jotka kasvattavat toisenlaista, pitkäaikaista pääomaa, pohtii Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori Tauno Kekäle.

Pienempiä lahjoituksia kampanjan loppuvaiheessa antoivat vielä Rinta-Joupin Autoliike, Lakea, Merinova, Peab, Tradenomiliitto, Vaasan seurakuntayhtymä ja Viicon. Valtaosa kerätystä summasta tuli säätiöiltä ja yrityksiltä, yksityishenkilöt lahjoittivat kampanjan aikana yhteensä 4 200 euroa.

– Haluan vielä muistuttaa, että korkeakoulumme ottaa lahjoituksia vastaan ympäri vuoden. Jos et siis kiireiden vuoksi ehtinyt lahjoittaa kampanjan aikana, soittele, muistuttaa rehtori Kekäle.

VAMKin varainhankinta käynnistyi vuoden 2018 alussa ja kesti vuoden loppuun asti. Lahjoitetuilla varoilla tuetaan VAMKin toimintaa ja tavoitteita. VAMK kiittää kaikkia lahjoittajia. Yksityiset henkilöt ja yritykset voivat halutessaan lahjottaa VAMKille tästä lähin milloin vain. Varainhankintakampanjan aikaisia lahjoituksia valtio tukee vastinrahalla, joka suhteutetaan kerättyyn yksityiseen pääomaan. Ammattikorkeakoulujen pääomittamiseen on varattu 24 miljoonaa euroa vuosille 2017–2018. Lisätietoja VAMKin varainhankintakampanjasta: vamk.fi/kiitos

Takaisin