Ajankohtaista

VAMKin Tauno Kekäle innostaa yrittäjiä kasvun polulle

Julkaistu 2014-04-04 11:10:08 EEST.

Muotoilukeskus Muovassa järjestettiin Kasvupolku-kokonaisuuden starttitilaisuus seudun yrityksille ja yrityskumppaneille torstaina 3.4. Iltapäivän aikana kuultiin innostavia asiantuntijapuheenvuoroja, lisäksi alueen yrittäjillä oli mahdollisuus verkostoitua tilaisuudessa.

www_keskustelua.jpg

Kasvupolun starttitilaisuudessa oli paikalla lukuisia eri toimialojen yrittäjiä sekä liiketoiminnan asiantuntijoita.

Kasvupolku on alueellinen sparrausprosessi, jossa joukko Vaasan seudun kokeneita yrittäjiä ja kasvun asiantuntijoita käärii hihansa alueella toimivien yritysten avuksi. Mukaan pääsevät yritykset ja ideat saavat palkinnoksi tukea liiketoiminnan kehittämiseen ja suoran kontaktin kasvun tekijöihin.

- Tehtävämme on innostaa yrittäjiä kasvuun sekä antaa neuvoja ja näkemystä kehitystyöhön, kertoo sparraajana toimiva VAMKin rehtori Tauno Kekäle.

www_Kekäle.jpg

Valintaraadin puheenjohtaja Tauno Kekäle on mukana Kasvupolulla ohjaamassa yrittäjiä.

Kasvupolkujen voittajat palkitaan 3000 euron rahapalkinnolla ja suoralla paikalla valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin.

Kasvupolkuja järjestetään keväällä 2014 seitsemällä eri alueella ympäri Suomea. Kasvuhaluiset yritykset voivat hakea mukaan Vaasan Kasvupolulle 18.4. asti, jonka jälkeen mukaan valitaan kymmenen yritystä. Osallistuminen on yrittäjille maksutonta.

Kasvupolku on osa valtakunnallista Kasvu Open 2014 -kasvuyritysten kansanliikettä. Yhteistyössä ovat mukana Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, VASEK, Pohjanmaan kauppakamari ja Vaasan ammattikorkeakoulu sekä Nordea, Finnvera ja Technopolis.

www_Hynninen.jpg

Kasvuyrittäjyyskilpailuun voivat osallistua kaikki yrittäjät toimialasta tai aiemmasta menestyksestä riippumatta. Sanna-Mari Hynninen Bundle Oy:stä muistutti, että tärkeintä on kyky, halu ja uskallus kehittää omaa liiketoimintaa.


www_Hakkinen.jpg

Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Juha Häkkinen totesi, että Vaasan seudulla on runsaasti kansainvälisen läpimurron lähellä olevia yrityksiä. 

www_Virkama.jpg

Startian johtaja Tommi Virkama lupasi yrittäjille neuvoja ja apua liikeidean kirkastamiseen.

www_-Nymark_Närvä.jpg

SuklaaParatiisin Anne Nymark ja Luomuhetken Jorma Närvä tulivat paikalle verkostoitumaan.

Lisätietoja:
Tommi Virkama, Startian johtaja, tommi.virkama@vasek.fi, puh. 0400 919 361
Tuula Töyli, toimitusjohtaja, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, tuula.toyli@yrittajat.fi, puh. 0400 868 070
Juha Häkkinen, toimitusjohtaja, Pohjanmaan kauppakamari, juha.hakkinen@chamber.fi, puh. 0500 561 036

Takaisin