Ajankohtaista

VAMKin energianeuvoja auttaa pohjalaisia energiapulmissa

Julkaistu 2013-05-27 13:15:22 EEST.

Suomalaiset tarvitsevat yhä kasvavassa määrin luotettavaa ja puolueetonta energiankäyttöön liittyvää tietoa ja opastusta. Vaasan ammattikorkeakoulussa, VAMKissa on käynnistetty tähän ajankohtaiseen aiheeseen liittyvä Pohjanmaan energianeuvonta -hanke, jonka tavoitteena on tarjota maakunnan kotitalouksille ja taloyhtiöille maksutonta neuvontaa asumisen energiankulutuksesta.

- Energianeuvojalta voi kysyä vaikkapa rakennusten lämmityksestä ja lämmitystapavalinnoista sekä uudis- ja korjausrakentamisen energiatehokkuudesta. Apua saa myös kuluttajia askarruttavissa laitehankinnoissa, kertoo energianeuvoja Mika Korpi VAMKista.

Maksuttoman energianeuvonnan tarkoituksena on tuoda tieto mahdollisimman lähelle kuluttajaa. Opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothniassa (Puuvillakuja 3) pidetään asiakasvastaanottoa joka keskiviikko ja torstai. Energianeuvoja on tavoitettavissa sähköpostitse (einfo@vamk.fi) ja myös puhelimitse (puh. 040-6869877) keskiviikkoisin klo 8 - 12 ja torstaisin klo 12 - 16. Lisäksi Vaasan rakennuskeskuksessa (Kauppapuistikko 6) on hankkeen infopiste, josta on saatavilla esitteitä ja infomateriaalia.

Pohjanmaan energianeuvonta on yksi 17 valtakunnallisesta neuvontapisteestä. Energianeuvonta-hanketta rahoittavat Motiva, Vaasan kaupunki, VASEK sekä Vaasan ammattikorkeakoulu.

Lisätietoja:

Energianeuvoja Mika Korpi, Vaasan AMK
Puh. 040 522 3462, mika.korpi@vamk.fi

http://www.puv.fi/fi/com/projects/pohjanmaan_energianeuvonta/

http://www.eneuvonta.fi/etsi-lahin-neuvoja/pohjanmaan-energianeuvonta

Takaisin