Ajankohtaista

VAMKiin yli 600 hakijaa syksyn yhteishaussa

Julkaistu 2014-09-24 10:57:23 EEST.

Vaasan ammattikorkeakouluun VAMKiin haki yhteensä 614 hakijaa maanantaina päättyneessä korkeakoulujen syksyn yhteishaussa. Valtakunnallisesti hakijoita korkeakouluihin oli kaiken kaikkiaan noin 26 000.

VAMKissa haussa oli päiväopintoina toteutettava sairaanhoitajakoulutus, jossa tarjolla oli 35 aloituspaikkaa. Vastaavasti monimuoto-opintoina työn ohessa suoritettavaan sosionomikoulutukseen oli 20 aloituspaikkaa.

Tänä syksynä ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaku uudistui. Muutokset liittyvät hakuprosessiin, jolloin ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen tutkintoon johtavaan koulutukseen haettiin samassa yhteishaussa.

- Uusi hakijoiden tarkasteluun tarkoitettu verkkopalvelu on vielä kehitysvaiheessa, joten ensisijaisten hakijoiden määrä selvinnee lähipäivinä, toteaa Hanna-Leena Raja-aho VAMKin hakijapalveluista.

VAMKin valintakokeet järjestetään 21.-22.10.2014. Koulutukset käynnistyvät tammikuussa 2015.

Lisätietoja:
Vaasan AMK:n hakijapalvelut
Puh. 020 693 323 (vaihde), hakijapalvelut@vamk.fi

VAMK yourself! Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on 3300 ja henkilöstöä 230. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.


Takaisin