Ajankohtaista

Vamk esittäytyi Studiassa

Vamk yhdisti jo kolmannen kerran voimansa Vaasan yliopiston ja Vaasan kaupungin kanssa yhteisellä osastolla ja esittäytyi tuleville opiskelijoille Helsingin Studia-koulutusmessuilla 2.-3.12. Yhteistyön tavoitteena on edistää vaasalaisen korkeakoulutuksen näkyvyyttä ja tuoda entistä vahvemmin esiin Vaasaa varteenotettavana koulutuspaikkakuntana, onhan se väkilukuun suhteutettuna Suomen suurin korkeakoulukaupunki.

studia1.jpg

Vamk-esittelijöinä Studiassa toimivat oppilaitoskoordinaattori Merja Salomäki-Jurkka, tietotekniikan opiskelija Jonne Eilimö, Tourism-opiskelija Jutta Selin ja opinto-ohjaaja Antti Ahola.

Pirteäilmeinen Ylisiistii Vaasassa -messuosasto oheisohjelmineen herätti potentiaalisissa hakijoissa kiinnostunutta huomiota. Helsingin Messukeskuksessa riittikin kyselijöitä, kun yli 17 000 nuorta haki tietoa eri koulutusvaihtoehdoista.

Messuilla vieraili kahden päivän aikana ennätysmäärä kävijöitä. Eteläsuomalaisten lisäksi myös monet Pohjanmaan ja Keski-Suomen lukiolaiset ja ammattiopistolaiset olivat lähteneet Studiaan etsimään jatko-opiskelupaikkaa.

studia3.jpg

Jutta Selin esitteli Vamkia savonlinnalaiselle Netta Nyrhiselle.

studia4.jpg

Ylisiistii-messuosasto veti paljon vaasalaisesta korkeakoulutuksesta kiinnostuneita nuoria.

studia5.jpg
Opinto-ohjaaja Antti Ahola kertoi nuorille Vamkin monipuolisista opintovaihtoehdoista ja opiskelusta ammattikorkeakoulussa.

studia6.jpg

Ähtäristä Studiaan saapuneet Hanna Hyvölä, Marjukka Källi ja Moona-Kaisa Koivula kyselivät etenkin sosiaalialan koulutuksesta.

Kuvat: Vesa Sirén

Takaisin