Ajankohtaista

VAMK yourself to work! Haku englanninkielisiin koulutusohjelmiin alkaa 7.1.

Julkaistu 2013-01-02 12:59:06 EET.

Ammattikorkeakoulujen tutkintoon johtavat vieraskieliset koulutusohjelmat ovat yhteishaussa 7.1.–12.2.2013, jolloin sekä suomalaiset että ulkomaalaiset hakevat koulutuksiin samaan aikaan. Haku tapahtuu sähköisesti www.admissions.fi.

Vaasan ammattikorkeakoulussa englanniksi voi opiskella tietotekniikkaa ja kansainvälistä kauppaa.

Information Technology (Bachelor of Engineering)
Valmiudet vaativiin teollisuuden ja elinkeinoelämän kansainvälisiin tietoteknisiin tehtäviin erityisesti sulautetuissa järjestelmissä eli laitteistojen ja ohjelmistojen yhteensovittamisessa, ohjelmistotekniikassa ja tietoliikenteessä. Erityisosaamisena myös jalkapallorobotiikka.

International Business (Bachelor of Business Administration)
Erikoistumisena kansainvälinen markkinointi ja ulkomaankauppa. Tutkintoon sisältyy kolmen kuukauden ulkomaan jakso joko työharjoittelussa tai vaihto-opinnoissa.

Hakukelpoisuutena koulutuksiin on lukion oppimäärä, ylioppilastutkinto, toisen asteen ammatillinen koulutus tai näitä vastaava ulkomainen tutkinto sekä riittävä englannin kielen taito. Opinnot alkavat syksyllä 2013.
Kansainvälisyys on keskeinen osa VAMKin toimintaa. Koulutusohjelmissa opiskellaan monikulttuurisissa ryhmissä, joissa on sekä suomalaisia että ulkomaalaisia opiskelijoita. Englanninkielisissä koulutusohjelmissa opiskelee vuosittain lähes 400 ulkomaalaista tutkinto-opiskelijaa yli 50 maasta. Kansainvälisiä vaihto-opiskelijoita vastaanotetaan noin 80.

Lisätietoja:
http://www.puv.fi/fi/wanted/nain_haet_meille/applying/
tai
hakutoimisto@vamk.fi

Takaisin