Ajankohtaista

VAMK yourself! Haku käynnissä 3.4. asti

Julkaistu 2013-03-25 15:01:41 EET.

Ammattikorkeakoulujen suomen- ja ruotsinkielisten koulutusohjelmien yhteishaku kestää vielä reilun viikon ja päättyy keskiviikkona 3.4. klo 16.15. Nuorten ja aikuisten koulutuksiin haetaan yhtä aikaa osoitteessa www.amkhaku.fi. Opinnot alkavat syksyllä 2013.

Nuorten koulutukset

Tekniikan alalta insinööriksi.Tekniikan osaajille on valtava kysyntä Vaasan seudulla. VAMKin tiiviit yhteydet työelämään tarjoavat tekniikan opiskelijoille huikeita mahdollisuuksia työharjoitteluun sekä työnantajille tehtäviin projekteihin ja opinnäytetöihin.

Liiketalouden alalta tradenomiksi. Kaksikielisen, kansainvälisen ja vientivetoisen Vaasan alueen työnantajat arvostavat kielitaitoisia VAMK-tradenomeja, joilla on liiketalouden vankka perusosaaminen.

Sosiaali- ja terveysalalta sairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi, sosionomiksi. Vastuullisia alan ammattilaisia tarvitaan tulevaisuudessa enemmän kuin koskaan aiemmin.

Aikuisten koulutukset

Työelämän nopea kehittyminen edellyttää jatkuvaa oppimista. Aikuiskoulutuksemme on monimuotoista, joten se sopii myös työssäkävijälle.

AMK-tutkintoon johtava koulutus

Amk-tutkintoon johtava aikuiskoulutus (2-4 vuotta) täydentää opiskelijan aiempaa koulutusta ja työkokemusta.

- Rakennustekniikka
- Liiketalous

Ylempi AMK-tutkinto

Ylempi amk-tutkinto (2-3 vuotta) vastaa työelämän kehittyneisiin osaamistarpeisiin  antaa mahdollisuuden tutkintoon johtavaan jatko-opiskeluun ammatillista väylää pitkin.

- Rakentaminen
- Yrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen
- Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen

Go VAMK yourself!

Vaasassa insinöörillä riittää vientiä. Vaasassa on pohjoismaiden merkittävin energiateknologian keskittymä, jossa on jatkuvasti tarvetta osaavalle työvoimalle.

VAMKista valmistut suoraan työelämään. Meiltä valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. VAMKin opiskelijoista 97,4 prosenttia saa heti valmistuttuaan työpaikan.

Suomen suurin opiskelijakaupunki Vaasa takaa paljon uusia kavereita sekä monipuolisia vapaa-ajan palveluita. Täällä joka viides vastaantulija on opiskelija!

Lisätietoja:
hakutoimisto@vamk.fi
Puh. 020 693 323 (vaihde)

Takaisin