Ajankohtaista

VAMK yourself! Hae englanninkielisiin koulutusohjelmiin 14.2. mennessä

Julkaistu 2012-02-06 08:08:24 EET.

Ammattikorkeakoulujen tutkintoon johtavat vieraskieliset koulutusohjelmat ovat yhteishaussa 14.2.2012 asti. Haku tapahtuu sähköisesti www.admissions.fi.

Vaasan ammattikorkeakoulussa englanniksi voi opiskella tietotekniikkaa, kansainvälistä kauppaa tai matkailua:

- Information Technology (Bachelor of Engineering)
Valmiudet vaativiin teollisuuden ja elinkeinoelämän kansainvälisiin tietoteknisiin tehtäviin erityisesti sulautetuissa järjestelmissä eli laitteistojen ja ohjelmistojen yhteensovittamisessa, ohjelmistotekniikassa ja tietoliikenteessä. Erityisosaamisena myös jalkapallorobotiikka.

- International Business (Bachelor of Business Administration)

Erikoistumisena kansainvälinen markkinointi ja ulkomaan kauppa tai Aasian kauppa. Kumpikin sisältää kolmen kuukauden ulkomaan jakson.

- Tourism (Bachelor of Hospitality Management)

Tutkinto antaa valmiuksia työskennellä matkailun ja ravintolapalvelujen alalla kotimaassa tai ulkomailla. Mahdollisuus opiskella Thaimaassa.

Hakukelpoisuutena on lukion oppimäärä, ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen koulutus sekä riittävä englannin kielen taito. Opinnot alkavat syksyllä 2012.

Kansainvälisyys on keskeinen osa VAMKin toimintaa. Koulutusohjelmissa opiskellaan monikulttuurisissa ryhmissä, joissa on sekä suomalaisia että ulkomaalaisia opiskelijoita. Englanninkielisissä koulutusohjelmissa opiskelee vuosittain noin 350 ulkomaalaista tutkinto-opiskelijaa yli 50 maasta. Kansainvälisiä vaihto-opiskelijoita vastaanotetaan noin 80. Ammattikorkeakoulun omista opiskelijoista noin 130 lähtee ulkomaan vaihtoon vuosittain.

Lisätietoja
http://www.puv.fi/fi/global/nain_haet_meille/applying/
tai
hakutoimisto@vamk.fi

Takaisin