Ajankohtaista

VAMK palkitsi vuoden aikuisopiskelijat

Julkaistu 2013-09-09 09:33:49 EEST.

VAMK on valinnut vuoden 2013 aikuisopiskelijoiksi Anne-Mari Annilan ja Tommy Martinin.

Sosiaalialaa viimeistä vuotta VAMKissa opiskeleva Anne-Mari Annila työskentelee ohjaajana Ammattiopisto Luovin Vaasan toimipisteessä. Opiskeluista Annila lähti hakemaan uusia näkökulmia elämään ja työhön. Erittäin antoisana Annila on pitänyt työharjoittelua, jossa pääsi tutustumaan erilaisiin organisaatioihin. Opiskelu on tuonut mukanaan myös runsaasti uusia ystäviä.

Rakennusinsinööriksi opiskeleva Tommy Martin aloitti opintonsa avoimessa ammattikorkeakoulussa ja pääsi myöhemmin tutkinto-opiskelijaksi VAMKiin. Talonrakennusalalla työskentelevä Martin pitää tärkeänä sitä, että on pystynyt vahvistamaan teoriatiedoilla pitkän uran tuomaa käytännön osaamista.

Aikuisopiskelijoiden palkitseminen liittyi valtakunnalliseen elinikäisen oppimisen ja ohjauksen viikkoon, jonka aikana järjestettiin useita oppimiseen ja opiskeluun liittyviä tempauksia.

VAMK_vuodenaikuisopiskelijat.jpg

Vuoden aikuisopiskelijat palkittiin kauppakeskus Rewell Centerissä järjestetyssä tilaisuudessa lauantaina 7.9. Kuvassa vasemmalta: suunnittelija Kristiina Pulakka (avoin amk), Tommy Martin, rehtori Tauno Kekäle, Anne-Mari Annila ja oppilaitoskoordinaattori Merja Salomäki-Jurkka.

Takaisin