Ajankohtaista

VAMK on nyt Instagramissa ja Pinterestissä!

Julkaistu 2014-02-03 13:06:18 EET.

VAMK on avannut tilit Instagramissa ja Pinterestissä, jotka ovat pääasiassa visuaalisuuteen perustuvia sosiaalisen median kanavia.

Instagram on erityisesti nuorten keskuudessa suosittu ilmainen kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto. Palvelun avulla käyttäjät voivat myös kommentoida toisten käyttäjien kuvia sekä tykätä niistä. Kuvia on mahdollista muokata erilaisten kuvafiltterien avulla, joilla saa lisäpotkua muun muassa kuvien väreihin ja kontrasteihin.

VAMKin Instagram-kanava toimii osoitteessa: instagram.com/VAMKyourself (#VAMK & @vamkyourself). Kuvien lataaminen edellyttää mobiililaitteille tarkoitettua sovellusta, joka on saatavilla iOS-, Android- ja Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmille. Käyttäjä voi kuitenkin tarkastella omia ja muiden seuraamiensa käyttäjien kuvia ja profiileita perinteisellä nettiselaimella. Kuvien jaotteluun käytetään hashtageja (#) ja toisen käyttäjän merkkaamiseen käytetään @-merkkiä ennen nimeä.

Myös Pinterest kertoo VAMKista kuvin

Pinterest on ilmoitustaulutyyppinen linkkien ja kuvien jakopalvelu. Pinterestissä voit ”kiinnittää” (pin) itselle mieluisia sekä kiinnostavia kuvia ns. virtuaaliselle korkkitaululle. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden luoda ja ylläpitää aihepiireittäin erilaisia kuvakokoelmia esimerkiksi harrastuksista, tuotteista tai tapahtumista.

VAMKin Pinterest-kanava löytyy osoitteesta: pinterest.com/VAMKyourself. Kanava on jaettu eri teemoihin, joiden alta löytyvät kuvakokoelmat muun muassa kampuksesta, opiskelijoista ja opiskelukaupungista. VAMK käyttää Pinterestiä pääasiassa laadukkaiden kuvien kuva-arkistona, jossa kuka tahansa kiinnostunut voi käydä kuvia katsomassa.

VAMKilla on lisäksi kanavat kolmessa muussa sosiaalisen median kanavassa: Facebookissa, Youtubessa ja Linkendinissä.

Lisätietoja:

viestinta@vamk.fi

Takaisin