Ajankohtaista

Valtiosihteeri Stefan Wallin vierailee tänään Vaasan ammattikorkeakoulussa ja puhuu aiheesta "Toimiva kaksikielisyys"

Maanantaina 11.12. klo 14.30 - 15.30
Raastuvankatu 31, 6510 Vaasa, juhlasali

Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa!

Vaasan ammattikorkeakoulu on yksi harvoista aidosti kaksikielisistä ammattikorkeakouluista Suomessa. Vaasan Kauppakoulu aloitti toimintansa vuonna 1903, joten ammattikorkeakoululla on jo yli satavuotinen perinne kaksikielisestä opetuksesta.

Tämä on luonut vahvan perustan nykyaikaiselle kielikylpytyyppiselle opetukselle, jossa opiskelijat voivat joustavasti valita kaksikielistä ja samansisältöisistä koulutusohjelmista opintoja toisella kotimaisella kielellä. Nämä koulutusohjelmat ovat Hotelli- ja ravintola-ala /Hotell- och restaurangbranschen, Liiketalous/Företagsekonomi sekä Tietojenkäsittely/Informationsbehandling. Kaksikielisyys näkyy opetuksen lisäksi myös koko ammattikorkeakoulun toimintaympäristössä ja kulttuurissa.

Vaasan ammattikorkeakoulu on monialainen, monikielinen ja kansainvälinen korkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta sekä tutkimus- ja kehityspalveluja tekniikassa ja liikenteessä, liiketaloudessa ja matkailussa sekä sosiaali- ja terveysalalla. 17 koulutusohjelmasta 3 on ruotsinkielistä ja 3 englanninkielistä. Opiskelijoita on noin 3500 ja henkilökuntaa noin 240.

Lisätietoja:
Lehtori Anders Brunberg, Vaasan AMK
anders.brunberg@puv.fi

Takaisin