Ajankohtaista

Vaasanseudun joulukalenteri avautuu 1.12.

Julkaistu 2010-11-30 12:50:40 EET.

Joulu on odotusta, yllätyksiä, lämmintä tunnelmaa, riemua ja rauhoittumista. Vaasanseutu on energiaa, ihmisläheisyyttä, kansainvälisyyttä, menestystä… ja paljon muuta! Nämä yhdistyvät Vaasanseudun joulutarinoissa osoitteessa www.eloajailoa.fi. Sivuilla voi tutustua seudun ilmiöihin ja ihmisiin sekä saada joulunodotukseen vinkkejä ja piristystä.

Joulukalenteri-muotoinen sivusto esittelee päivittäin kulttuuria, urheilua, henkilötarinoita, tietoa seudusta tai kiinnostavia ilmiöitä. Kunnon joulukalenterin tapaan luukkujen takaa löytyy joka päivä myös yllätyksiä – musiikkia, filmipätkiä, kuvia, pelejä, linkkejä tai ohjeita. Myös ystävää voi ilahduttaa vinkkaamalla häntä joulutarinoista. Sivulla voi lisäksi osallistua kilpailuihin tai vain nauttia kalenterin annista.

Seudun joulutarinoiden takana ovat seudun yhteistä viestintää toteuttavat Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Teknologiakeskus Oy Merinova sekä muut yhteistyökumppanit eri organisaatioista, jotka myös esitellään sivustolla. VASEKin markkinointipäällikkö Riitta Björkenheimin mukaan joulutarinoiden tarkoituksena on ilahduttaa seudun asukkaita ja muita sydämensä Vaasanseudulle menettäneitä.

– Seutumme on todella monipuolinen monessakin suhteessa. Meillä on suuria kansainvälisiä energiateknologian yrityksiä, uusia ideoita tarjoavia pienyrityksiä, kaunis kaupunki, ihmisläheisiä kuntia, maaseutua, merta, mielenkiintoisia ihmisiä ja osaamista. Mitä meillä ei olisi?, kysyy EnergyVaasan markkinointijohtaja Robert Olander.

– Tietenkään emme pelkästä antamisen ilosta näitä joulutarinoita laatineet, vaan toiveena meillä on saada kaikki seudun asukkaat mukaan yhteisen viestintästrategian luomiseen. Siksi toivomme, että saamme paljon palautetta sivustoon tutustuvilta, esimerkiksi kertomalla mielipiteensä seudun vahvuuksista. Tämän toiveen olemme joululahjalistaammekin kirjanneet, virnistää Olander.

Kalenterin ideoinnissa on ollut mukana suuri joukko eri yhteistyökumppaneita.

– Kaikki Vaasanseudun viestintää tekemässä olleet tahot lähtivät innolla tähän projektiin mukaan ja eri kokoonpanoilla pidetyissä palavereissa saimmekin valtavasti ideoita, kertoo Björkenheim.

– Ideoita tuli niin paljon, että oli todella vaikeuksia valita. Toivomme, että nämä 24 kalenteriluukkua raottavat tasapuolisesti kaikkia seutulaisia kiinnostavia aiheita, tarjoavat kivan ja kuplivan fiiliksen jouluodotukseen sekä ennen kaikkea kertovat miten mahtava seutu meillä on, Björkenheim jatkaa.

Seudun joulutarinat osoitteessa www.eloajailoa.fi avautuu 1.12. ja uusi luukku sekä uusi seudun joulutarina joka päivä aina jouluaattoon saakka. Kaikki kalenteriluukut ovat kurkittavissa netissä Nuutinpäivään eli 13.1. asti.

Lisätietoja:

VASEKin markkinointipäällikkö Riitta Björkenheim
044 512 6612, riitta.bjorkenheim@vasek.fi

Merinovan markkinointijohtaja Robert Olander
040 743 4647, robert.olander@merinova.fi

Takaisin