Ajankohtaista

Vaasan korkeakoulukonsortion kirjastotyöryhmä hakee määräaikaista suunnittelijaa

Vaasan korkeakoulukonsortion kirjastotyöryhmä hakee määräaikaista suunnittelijaa hankkeeseen, jonka tarkoituksena on yhdistää korkeakoulujen tekniikan alan kirjastot. Hankkeeseen osallistuvia kirjastoja on kolme: Vaasan tiedekirjasto Tritonia, Svenska yrkeshögskolans bibliotek sekä Vaasan ammattikorkeakoulun kirjasto. Suunnittelijan tehtävänä on laatia yhdessä kirjastojen kanssa alustava projektisuunnitelma, kartoittaa yhteisten palveluiden edellytyksiä ja tilakysymyksiä sekä osallistua tietokantojen yhdistämisen suunnitteluun. Työ alkaa 1.8.2006 tai sopimuksen mukaan ja kestää n. 4 kk. Hankkeeseen on saatu rahoitusta Opetusministeriön tietoyhteiskunnan edistämisvaroista.

Edellytämme kirjastoalan koulutusta ja/tai työkokemusta. Hyvät vuorovaikutus-, organisointi- ja suunnittelutaidot ovat eduksi tehtävää hoidettaessa. Tehtävä soveltuu myös kirjastoalan opiskelijalle ja voidaan liittää osaksi opinnäytetyötä.

Kirjastot toimivat kaksikielisessä ympäristössä, joten suomen tai ruotsin hyvän suullisen ja kirjallisen hallinnan lisäksi hyvä suullinen valmius toisessa kielessä on hyödyksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Kirjastonjohtaja Marita Ahola, Vaasan ammattikorkeakoulun kirjasto marita.ahola@puv.fi, p. (06) 326 3523
Kirjastonjohtaja Vuokko Palonen, Tritonia, vuokko.palonen@tritonia.fi, puh. (06) 3248234 tai 050-5842340
Kirjastonjohtaja Britt Sjöström, Svenska yrkeshögskolans bibliotek britt.sjostrom@syh.fi,  p. (06) 328 5130

Hakemukset ja CV:t 2.6.2006 klo 15.00 mennessä osoitteella:

Vaasan ammattikorkeakoulun kirjasto
Marita Ahola
Raastuvankatu 29-33
65100 Vaasa
Tai sähköpostitse: marita.ahola@puv.fi

Takaisin