Ajankohtaista

Vaasan yliopisto hakee innovaatioasiamiestä

Julkaistu 2011-05-03 14:04:35 EEST.

Vaasan yliopistosta valmistuu kansainvälisesti suuntautuvia asiantuntijoita ja johtajia. Yliopiston tutkimus tuottaa uutta tietoa organisaatioiden ja prosessien johtamiseen sekä modernien ja kestävien toimintamallien kehittämiseen.

Vaasan yliopisto hakee nyt työntekijää nimikkeellä Innovaatioasiamies.

Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen ja jatkuu 31.12.2012 saakka (jatkomahdollisuus).

Etsit ja tunnistat vaasalaisissa korkeakouluissa syntyviä innovatiivisia tutkimuslähtöisiä ideoita ja keksintöjä, arvioit niiden liiketoimintapotentiaalia ja ohjaat niiden kehittämistä, kaupallistamista ja rahoitusta ja neuvot teollisoikeudellisissa kysymyksissä. Vastaat myös keksintöilmoitusten käsittelystä ja osallistut alueen korkeakoulujen yhteisten innovaatiopalveluiden kehittämiseen (ml. yrityshautomopalvelut). Kuulut Keksintösäätiön asiantuntijaverkostoon.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, tuoretta kokemusta yritysmaailmasta, esimerkiksi liiketoimintojen kehittämisestä ja innovaatioiden kaupallistamisesta sekä hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti). Lisäksi arvostamme teollisoikeudellista osaamista ja näkemystä korkeakoulujen innovaatiotoiminnan mahdollisuuksista. Olet ulospäin suuntautunut ja sinulla on hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot. Osaat työskennellä itsenäisesti ja toimia sujuvasti verkostoissa.

Hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan yliopiston kirjaamoon (käyntiosoite Puuvillakuja 8) maanantaihin 23.5.2011 klo 15.00 mennessä, sähköpostitse kirjaamo@uwasa.fi tai postitse osoitteella Vaasan yliopisto, PL 700, 65101 VAASA.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan yliopiston tutkimuspäällikkö Marita Niemelä p. 050 464 7828 marita.niemela@uwasa.fi ja Keksintösäätiön liiketoiminnan kehittämispäällikkö Anssi Hakala p. 040 125 8313 anssi.hakala@keksintosaatio.fi.

Takaisin