Ajankohtaista

Vaasan Sähkö lahjoittaa 50 000 euroa VAMKille ja Novialle

Julkaistu 2018-12-13 08:53:02 EET.

Damlin_yhd_www.jpg

Vaasan ammattikorkeakoulu ja ammattikorkeakoulu Novia saavat kumpikin 50 000 euron lahjoituksen Vaasan Sähköltä.

Summa kohdistetaan erityisesti tekniikan alalle.

 

”Energian tuotanto ja energiaa säästävät innovaatiot ovat keskeisiä Vaasan alueelle. Yhdessä yritysten kanssa jatkamme työtä alojen jatkuvuuden turvaamiseksi. Hienoa, että yhteistyö näkyy tällä tavalla”, sanoo Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori Tauno Kekäle.

 

”Uusia innovaatioita ja liiketoimintamahdollisuuksia syntyy yhteistyön kautta. Olemme iloisia siitä, että voimme olla mukana tukemassa sekä kehittämässä

sitä korkeaa koulutustasoa mikä ammattikorkeakoulu Novia ja VAMK tarjoaa tänä päivänä. Kun koulutus elää symbioosissa elinkeinoelämän kanssa se varmistaa, että alueemme pystyy myös tulevaisuudessa tarjoamaan huippuosaamista sekä vahvaa kilpailukykyä”, sano Stefan Damlin, Vaasan Sähkön toimitusjohtaja.

 

”Suuret kiitokset Vaasan Sähkölle tekniikan koulutustemme tukemisesta. Yhteistyö yritysten kanssa on meillä keskiössä ja jatkamme koulutusten kehittämistä työelämän kehitys huomioiden. Insinöörimme tulevat myös tulevaisuudessa olemaan huippuluokkaa”, sanoo Örjan Andersson, ammattikorkeakoulu Novian rehtori.

 

Lisätietoa:

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, rehtori/toimitusjohtaja Tauno Kekäle, puh. 040 076 1619

Yrkeshögskolan Novia Rektor/VD Örjan Andersson, puh. 050 527 2286
Vaasan Sähkö, toimitusjohtaja Stefan Damlin, puh. (06) 324 5211

Takaisin