Ajankohtaista

Uudet opiskelijat valittu

Julkaistu 2018-06-28 09:22:46 EEST.

VAMK on julkaissut kevään 2018 yhteishaun valinnan tulokset. Valinnan tulokset ovat nähtävillä Oma Opintopolku –palvelussa ja lisäksi Opetushallitus lähettää sähköiset tuloskirjeet kaikille yhteishaun hakijoille.

Hyväksyttyjen hakijoiden tulee vahvistaa opiskelupaikka Opintopolussa 10.7.2018 klo 15.00 mennessä. Uusille opiskelijoille tarkoitetut tiedot löytyvät kootusti VAMK:n opiskeluportaalista. 

Opiskelupaikan vahvistamisen jälkeen hyväksytyn hakijan tulee ilmoittautua lukuvuodelle  läsnä- tai poissaolevaksi OILI-palvelussa. Korkeakoulun ilmoittautumislomakkeelle kirjautuminen tapahtuu Oma Opintopolku -palvelun kautta. Ehdollisesti paikan vastaanottaneilla lukuvuosi-ilmoittautuminen ei ole mahdollista ennen kuin paikka muuttuu sitovaksi. Ensimmäisen lukuvuoden poissaoloa on rajoitettu ja poissaolo on mahdollista vain lakisääteisistä syistä.

Varasijalta voit tulla hyväksytyksi vapautuville paikoille, mikäli aiemmin hyväksytyt eivät ota opiskelupaikkaa vastaan, ilmoittautuvat poissaolevaksi tai tulevat hyväksytyksi ylemmille hakukohteilleen. Huomioithan, että kaikissa hakukohteissa varasijatäyttöä ei ole käytössä tai sitä on voitu rajoittaa.

Hakija voi jäädä myös jonottamaan mahdollisia ylempiä hakukohteita (ehdollinen paikan vastaanotto). Jonotusoikeus päättyy 31.7.2018, jolloin myös varasijat peruuntuvat viimeistään niissä hakukohteissa, joissa varasijatäyttö on käytössä.  

Opiskelut uusilla opiskelijoilla alkavat VAMK:ssa perjantaina 31.8.

VAMKiin voi päästä vielä lisähaussa

Lisähaku VAMKiin käynnistyy maanantaina 2. heinäkuuta ja kestää 20. heinäkuuta asti. Opintoihin haetaan sähköisesti osoitteessa opintopolku.fi. Opinnot käynnistyvät syksyllä 2018.

Tarjolla ovat päiväopintoina suoritettavat tekniikan koulutukset: energiatekniikka, ympäristöteknologia, konetekniikka, sähkötekniikka ja tietotekniikka, jotka valmentavat insinöörin ammattiin. Lisäksi haussa on tietojenkäsittelyn koulutus, josta valmistuu IT-alan tradenomeja.

Takaisin